Nintendo a anuntat o versiune lite a consolei sale Switch, aceasta fiind programata pentru lansare pe 20 septembrie si va fi disponibila in trei culori diferite: galben, gri si turcoaz. Consola se mandreste cu portabilitatea sa, fiind numai buna pentru gamerii care prefera sa se joace in aer liber.

De asemenea, Nintendo Switch Lite este mai usoara si mai compacta fata de versiunea premium a acesteia, avand un pret de 199 dolari.

Nintendo Switch a fost lansat in martie 2017 si ofera trei moduri diferite de joc: modul TV prin plasarea consolei intr-un docking station, modul tabletop prin partajarea controlerelor Joy-Con si modul handheld. Consola vine din cutie cu controlerele Joy-Con, care sunt disponibile intr-o gama variata de culori: gri, albastru. rosu, verde, galben, roz.

Nintendo Switch Lite dispune de controale integrate in corp si este mai mica (5,5 inci) decat versiunea flagship a Nintendo Switch (6,2 inci). Nu are niciun kickstand si, ca dispozitiv portabil de gaming, nu ofera suport pentru iesirea video la un TV. Prin urmare, nu vine cu un dock sau cu un cablu HDMI.

De asemenea, are o durata de viata a bateriei putin mai mare (aproximativ 7 ore, in functie de jocul pe care il jucati).

Noua consola poate rula toate jocurile din magazinul Nintendo Switch care suporta modul handheld, desi unele vor avea limitari. Partea din spate a cutiei jocului si detaliile despre produs afisate pe site-ul oficial Nintendo ofera informatii despre caracteristicile care sunt incluse si ce moduri sunt compatibile cu anumite jocuri.

Nintendo va lansa si o editie limitata a acestei console (Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition) pe data de 8 noiembrie, cu butoane elegante de cyan si magenta si ilustratii ale celor doi Pokémoni legendari din jocurile Pokemon Sword si Pokemon Shield.

In Pokemon Sword si Pokémon Shield, jucatorii vor lua parte la o noua aventura prin regiunea Galar, unde vor prinde, lupta si negocia noii Pokémon prinsi si vor descoperi misterul din spatele legendarului Pokémon Zacian si Zamazenta.

Jocurile Pokemon Sword si Pokémon Shield vor fi disponibile pe 15 noiembrie pentru toate consolele Nintendo Switch.

Similar Articles

2 thoughts on “Nintendo Switch Lite a fost anuntat oficial

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.