Mai multe jocuri Nintendo Switch – inclusiv cateva nume mari – nu vor suporta copii de rezerva in memoria cloud, atunci cand se lansează serviciul Nintendo Switch Online. Motivul pentru care, probabil, nu va face pe nimeni sa se simta mai bine.

Intr-o declaratie catre Game Informer, Nintendo a declarat ca, cu ajutorul salvarii de rezerva stocata in cloud, utilizatorii ar putea sa revina la un clasament multiplayer mai mare, online, sau sa returneze elemente pe care le-au tranzactionat deja unui alt jucator.

Jocurile notabile care nu suporta salvarea in cloud sunt Splatoon 2 si Pokemon Let’s Go Evee. Exista, de asemenea, o imprimare fina pentru titluri, cum ar fi NBA 2K19, FIFA 19, Dead Cells si Dark Souls Remastered. Toate aceste jocuri suporta salvarea in cloud pentru versiunile de PlayStation 4 si Xbox One.

Nintendo Switch Online se asteapts sa fie lansata in aceasta lună. Nintendo Direct, planificat pentru joi seara, a fost amanat din cauza unui cutremur mortal din Hokkaido, Japonia. Se crede ca Nintendo ar fi anuntat detaliile finale pentru Nintendo Switch Online in aceasta prezentare, inclusiv data lansarii.

Pagina oficiala a Nintendo pentru Nintendo Switch Online notează doar „Detalii despre aceasta caracteristica vor fi disponibile inainte de lansarea serviciului platit in Septembrie”. In orice caz, accesul la serviciul online pentru salvarea de copii de siguranta necesita un abonament. Acestea vor fi oferite la 3,99 dolari pe lună, 7,99 dolari timp de trei luni si 19,99 dolari pentru un an. Exista, de asemenea, un plan familial anual de 34,99 dolari, care sustine pana la opt conturi.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.