La CES 2020, LG a lansat diverse monitoare, ce sunt destitate atat pentru gaming cat si alt tip de utilizatori.

LG, ce in ultimii ani au oferit produse interesante, in special cand vorbim de un monitor de gaming, au prezentat produsele cu care vor ataca piata in perioada urmatoare.

Monitoare Ultra de la LG lansate la CES 2020 sunt concepute pentru a imbunătăți considerabil experienta utilizatorului, cu un design superior si performante de ultimă ora. Inovatoare în segmentul de monitoare premium, modelele LG UltraFine, UltraGear si UltraWide de la LG au fost castigatoare ale premiului CES Innovation.

Noile monitoare de gaming UltraGear de la LG (modelele 27GN950, 34GN850 si 38GN950) pastreaza aspectele care au construit reputatia liniei de produse pentru timpul de raspuns si pentru calitatea imaginii.

Un alt castigator al premiului CES Innovation Award, monitorul UltraGear 4K UHD de 27 inch, 27GN950, are un display Nano IPS de 1ms cu o refresh rate de 144Hz, over-clockable la 160Hz.

Unitatea ofera calibrare hardware pentru a maximiza capacitatea tehnologiei IPS de la LG de a reproduce cu precizie culorile.

Un singur cablu DisplayPort ofera suport pentru tehnologia VESA Display Stream Compression (DSC) pentru performante fara pierderi atunci când sunt rulate imagini 4K UHD.

Pe langa furnizarea de imagini si viteza remarcabile, VESA DSC este compatibil cu HDR si cu NVIDIA G-SYNC, oferind refresh rate variabil si tehnologie adaptive sync.

Proiectate pentru a intensifica sentimentul de imersiune al gamerilor, modelele UltraGear 34GN850 și 38GN950 dispun de ecrane IPS de 1ms si un refresh rate de 160Hz. Pentru experienta suprema de joc, modelele 27GN950 și 38GN950 sunt certificate VESA DisplayHDR 600, in timp ce 34GN850 accepta VESA DisplayHDR 400.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.