Alte veşti noi din tabăra Kingston!

Kingston Technology Company, Inc., lider mondial independent în produse de memorie, a anunţat în cadrul CES 2010 lansarea a două noi kituri de memorie DDR3 din familia Kingston HyperX.

Primul kit este destinat chipset-ului X58 de la Intel. Acesta oferă o capacitate de 24GB, cea mai mare capacitate disponibilă pe piaţă la momentul actual,  şi este compus din şase module de 4GB cu frecvenţa de lucru de 1600MHz.

Al doilea kit este destinat posesorilor platformei P55 şi este compus din patru module de 4GB tactate la 1600MHz, pentru o cantitate totală de 16GB.

În filmuleţele de mai jos puteţi urmări demonstraţii realizate de echipa Kingston, cu noile modele de memorie:

 

 

 

“Suntem încântaţi să lansăm kit-urile HyperX cu cea mai mare capacitate de până acum, dedicate utilizatorilor profesionişti, utilizatorilor avansaţi care prelucrează fişiere multimedia, dar şi super entuziaştilor care îşi doresc să aibă absolut totul”, a declarat  Mark Tekunoff, senior technology manager, Kingston®. “Indiferent de numărul aplicaţiilor deschise în paralel, dacă rulaţi un software de prelucrare foto sau video cu cerinţe mari de memorie, sau pur şi simplu vreţi să rulaţi mai multe maşini virtuale, folosind kit-urile de 24GB sau 16GB DDR3 HyperX, sistemul va face faţă provocărilor, garantând o eficienţă şi un spor de performanţă fără precedent.”

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.