Pe 28 septembrie, Canon şi-a prezentat la Sibiu noul line-up de produse atât pe segmentul imprimantelor cât şi al scanner-elor şi al camerelor foto. Deşi în mod oficial a fost lansată doar camera foto PowerShot SX130 IS, la eveniment au mai fost repzente şi o serie de modele ce urmează să apară pe piaţă în viitorul apropiat.

Oficial, au fost lansate următoarele produse:

 

CanoScan LiDE 210 şi CanoScan LiDE 110
i-SENSYS LBP6000
PIXMA MG5250 şi PIXMA MG5150
PowerShot SX130 IS

 

CanoScan LiDE 110 şi 210 aduc viteze superioare de scanare faţă de modelele pe care le înlocuiesc şi beneficiază de un capac cu design în formă de Z, cu două balamale, pentru o scanare uşoară a cărţilor şi documentelor cu grosimi mari. Includerea a patru butoane EZ personalizabile pentru CanoScan LiDE 210 şi CanoScan LiDE 110 permite operarea uşoara a echipamentului, prin atingerea unui singur buton, pentru funcţii cum ar fi scanarea, copierea, expedierea pe email şi crearea de fişiere PDF. CanoScan LiDE 210 beneficiează de un al cincilea buton EZ, ce permite utilizatorilor să creeze documente PDF cu mai multe pagini direct din scanner, fără a mai fi necesară conectarea la PC.

 

i-SENSYS LBP6000 sunt ideale pentru persoane fizice sau grupuri mici de lucru ce caută să economiseasca timp şi energie printr-o printare rapidă şi eficientă.Cerinţele tot mai ridicate pentru imprimante laser desktop, compacte şi cu un design stilat, sunt întrunite de design-ul discret, printurile de calitate si dimensiunile reduse ale modelelor i-SENSYS LBP6000 şi i-SENSYS LBP6200d. Aceste modele operează silenţios în modul sleep prin eliminarea  zgomotului de fundal, întâlnit la  alte modele de imprimante, fiind partenerul perfect pentru birou. Atunci când este nevoie, funcţia wake-up şi comenzile de printare oferă rezultate rapide, economisind timp pentru utilizator.

 

PIXMA MG5250 şi PIXMA MG5150 înlocuiesc modelele PIXMA MP560  respectiv MP550, noile modele PIXMA MG5250 şi PIXMA MG5150 oferă îmbunătăţiri semnificative de performanţă, un design unic, o gamă extinsă de opţiuni şi un pachet software  ce include funcţia “HD Movie Print” şi CREATIVE PARK PREMIUM. Pentru modelul PIXMA MG5240 dotarea standard include şi un modul Wi-Fi.

 

PowerShot SX130 IS vine echipată cu un senzor de 12.1 MP pentru imagini mari, detaliate  şi procesor de imagine DIGIC 4, PowerShot SX130 IS permite întregii familii să înregistreze momentele speciale la o calitate incredibilă. Zoom-ul optic de 12x ce variază de la un unghi larg (28mm) la telephoto (336mm), face ca această cameră să fie ideală pentru fotografiile de grup la unghi extins.
Stabilizatorul optic de magine de la Canon oferă o corecţie în trei paşi, uşurând obţinerea fotografiilor de calitate la lumină redusă şi reducând efectul de blur asociat cu mişcarea involuntară a camerei atunci când se realizează captura subiecţilor aflaţi la distanţă, la zoom maxim.

 

Celelalte produse afişate la eveniment:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.