Garmin, lider global în producţia de sisteme de navigaţie, a anunţat lansarea GPSMAP 62, cea mai nouă serie de dispozitive robuste pentru mediul outdoor. Designul a fost îmbunătăţit  iar noile opţiuni de cartografiere şi inovaţii tehnice îi vor încânta pe vânători şi pasionaţii de drumeţii şi geocaching.

Seria Garmin GPSMAP 62 dispune de un ecran color de 2,6 inch, lizibil la lumina soarelui, o baterie care rezistă până la 20 de ore, un receiver GPS de înaltă sensibilitate şi o antenă quad helix pentru o recepţie de neegalat.  Cele trei modele distincte, rezistente la apă, se mulează pe interese şi activităţi diferite. Modelul standard GPSMAP 62 include o hartă de bază globală cu relief umbrit. Modelul GPSMAP 62s deţine în plus o busolă electronică în 3 axe şi conectivitate wireless pentru împărtăşirea rutelor, traseelor, punctelor de legătură şi geocache între alte dispozitive Garmin. GPSMAP 62s include un barometru altimetric care verifică schimbările de presiune pentru a indica altitudinea corectă. În plus faţă de aceste funcţii, GPSMAP 62st  include hărţi topografice preîncărcate pentru Statele Unite.

Garmin GPSMAP 62 are un preţ de 299 Euro, GPSMAP 62s costă 399 Euro iar modelul GPSMAP 62st, 479 Euro. Sistemele sunt disponibile în România.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.