zyxel-logoZyXEL Communications a lansat gama de switch-uri media High-performance Gigabit Ethernet GS-105S şi GS-108S destinate home userilor.

 

 

La echipamentele ZyXEL GS-105S și GS-108S se pot conecta simultan până la opt dispozitive multimedia, cum ar fi media playere, console de jocuri şi televizoare inteligente, în timp ce tehnologia Gigabit Ethernet asigură atingerea unor viteze de transfer de 10 ori mai mari decât standardul 100Mbps Ethernet.

Designul exclusiv QoS (Quality of Service) pune de dispoziţia utilizatorilor porturi cu nivele diferite de prioritate pentru stabilirea ușoară a ratelor de transfer în funcţie de preferinţele personale.

Seria GS-105S/GS-108S este proiectată pentru a fi ușor de instalat și nu necesită nici o operație de configurare prealabilă.

Pentru un mediu mai curat, cu eficienţă energetică optimă, seria GS-105S/GS-108S este conformă cu standardele IEEE 802.3az EEE (Energy Efficient Ethernet), pentru un consum de energie scăzut în timpul perioadelor de activitate redusă. Mai mult, consumul de energie poate fi ajustat automat în funcţie de numărul de dispozitive active conectate în reţea şi de lungimea cablului ethernet.

În timp ce seria GS-105S/GS-108S oferă utilizatorilor performanţe ridicate la direcţionarea traficului, noile modele GS-105B v2/GS-108B v2 oferă cababilități similare de switching pentru utilizatorii SOHO (Small Office Home Office) care au nevoie de performanţe ridicate de reţea pentru aplicaţii de bandă largă, cum ar fi VoIP.

 

img_gs-105s_pimg_gs-108s_pGS-105s_app_diagramGS-108S_app_diagram

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.