Dupa o versiune beta bine primita, The Crew 2 revine pe strazi pentru lansarea sa oficiala pe 29 iunie. Noul driver GeForce Game Ready este acum optimizat pentru jocul The Crew 2. Pentru al descarca si instala, pur si simplu intrati pe site-ul NVIDIA si faceti click pe categoria „Drivers” (Drivere).

De asemenea, este recomandat sa descarcati si sa instalati cel mai recent driver de la Game Ready pentru a va bucura de o experienta mai buna.

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile in ziua lansarii sau inainte de lansare si au rolul de a le oferi gamerilor GeForce cea mai buna experienta. Inginerii NVIDIA lucreaza pana in ultima clipa pentru a optimiza performanta si gameplay-ul. Ca o atestare suplimentara a calitatii, fiecare driver Game Ready are certificare WHQL de Microsoft.

 La achizitia GeForce, utilizatorii primesc The Crew 2 PC Standard Edition

Bundle-ul „Join the Crew” este in continuare disponibil. Gamerii care achizitioneaza o placa grafica GeForce GTX 1080 Ti sau GeForce GTX 1080, un BattleBox desktop PC sau un laptop vor primi gratuit jocul The Crew 2. Bundle-ul este valabil pana la data de 3 iulie 2018, in limita stocului disponibil.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.