Nvidia impreuna cu retaileri precum PC Garage au dat drumul campaniei System Builder. Aceasta actiune este menita sa ofere o gama larga de PC-uri gata construite, potrivite pentru toate stilurile de gaming.

Fie ca este vorba de casual, competitiv sau doar pentru experienta.

Campania se desfasoara pana la finalul anului 2020, perioada in care doritorii vor putea achizitiona sisteme pentru jocurile lor preferate, intr-o gama larga de preturi accesibile.

De asemenea, la achizitionarea oricarui PC ce este dotat cu placa video GeForce RTX, clientul primeste gratuit si jocul Call of Duty: Modern Warfare. Aceasta promotie este valabila in limita stocului disponibil, pana pe data de 13 mai.

Astfel, utilizatorii platformei PC Gaming din Romania pot opta pentru un sistem nou construit in funtie de preferinte si pot alege mai multe variante.

Fie ca aleg variante dedicate pentru Ray Tracing sau variantele de eSports, construite special pentru jocuri competitive, fiecare sistem ofera cea mai buna experienta posibila.

Categorii de PC-uri dedicate pentru GeForce RTX:

  • GeForce RTX Battlebox – Un sistem performant construit cu cele mai bune componente, dedicat pentru a experimenta jocuri AAA la cea mai buna calitate, cu o placa RTX 2080 SUPER.
  • GeForce RTX ediția Ray Tracing – Un build special conceput pentru o experienta de Ray Tracing cat mai buna pentru titluri precum Call of Duty: Modern Warfare, Control sau Minecraft RTX, cu o placa video RTX 2070 SUPER
  • GeForce RTX standard – Special configurat pentru cei care vor sa experimenteze titluri cu ray tracing la un pret cat mai accesibil, cu ajutorul unui RTX 2060 SUPER.

Categorii de PC-uri dedicate pentru eSports:

  • GeForce RTX Battlebox – Cel mai performant sistem care oferă cea mai buna performanta si frame rate, pentru cei care nu accepta compromisuri, totul in baza unui RTX 2080 SUPER
  • GeForce RTX Competitiv – Special conceput cu o placa grafica RTX (recomandat 2060) si alte componente optimizate pentru a oferi un frame rate cat mai crescut in titluri solicitante
  • GeForce Battle Royale – Un build care ofera o performanta crescuta, in special in shootere competitive, totul pornind de la un GTX 1660 Super

Toate variantele de build-uri sunt disponibile online, la Altex variante pentru GeForce RTX si variante pentru eSports, ITDirect variante pentru GeForce RTX și variante pentru eSports si PCGarage variante pentru GeForce RTX si variante pentru eSports.

Similar Articles

One thought on “Nvidia da startul campaniei System Builder

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.