Nu pot decât să chicotesc ca o fetiţă de 14 ani la un concert Bullet for My Valentine şi să le mulţumesc celor de la NVIDIA că îşi vor continua munca excelentă către următorul titlu GTA. Mulţam zei bazaţi NVIDIA.

Cu toate acestea, vreau să arăt un proverbial dejet unor oameni care nu au avut răbdarea să înţeleagă că interesele financiare sunt un lucru normal pentru industria video ludică. Da, jocul va fi dezvoltat pentru platforma PC. Nimic nu e confirmat, dar numeroase site-uri deja văd că au început să îl pună gata de precomandă. 

Care ar fi cea mai plauzibilă teorie? Simplu!

NVIDIA a mai lucrat în trecut cu Rockstar la Max Payne 3, joc care a primit un scor foarte bun în review-ul nostru. De asemenea NVIDIA a menţionat GTA V într-un raport fiscal pe data de Aug 8 a acestui an. 

Aşa că da, haideţi să fim încrezători. Haideţi să credem în PC şi în Rockstar. Sper ca de data asta să iasă un port mai decent decât GTA IV. 

p.s Trailerul oficial pentru modul de multiplayer GTA V denumit GTA Online, va apărea astăzi după amiază. Aşa că na, ţineţi ochii beliţi!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.