Nvidia a facut publice informatii cu privire la performantele gamerilor in jocuri de tip Battle Royale si cum noile tehnologii pot imbunatati performantele gamerilor in joc.

Nvidia lucreaza de ani de zile in parteneriat cu esports pentru a crea cel mai competitiv hardware. Placile grafice Nvidia sunt optimizate pentru un gameplay cu frame rate-uri inalte, care imbunatateste performantele si timpul de reactie al gamerilor.

Desi este cunoscut faptul ca placile grafice performante si frame rate-urile ridicate imbunatatesc timpul de reactie al jucatorilor, studiul releva cum acest aspect se transpune intr-un avantaj competitiv pentru gameri in jocuri de tip ”battle royale”. Studiul a analizat scorurile Kill/Death ale gamerilor in jocurile battle royale de top, in corelatie cu placa grafica pe care o folosesc.

Analiza nu a fost menita sa fie un experiment controlat, ci doar o observatie a datelor de la jucatori din lumea reala.

Rezultatele au fost previzibile – cunoscute deja de aproape toti gamerii profesionisti – cu cat frame rate-ul este mai mare, cu atat performantele gamerilor vor fi mai bune.

Datele sustin faptul ca gamerii care folosesc placi grafice high end si monitoare cu un refresh rate inalt obtin scoruri K/D mai ridicate decat gamerii care folosesc placi grafice low end si monitoare de 60 Hz. Pentru Battle Royale, 60 FPS si Hz nu mai sunt suficiente in ziua de azi. Competitivitatea in jocuri este data de un sistem care poate rula 144+ FPS si un monitor cu refresh rate inalt.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.