NVIDIA a anunţat astăzi disponibilitatea tehnologiei 3D Vision pentru utilizatorii Youtube, oferindu-le posibilitatea de a viziona conţinut video în format stereoscopic adică pe înţelesul tuturor 3D.

Acest pas s-a făcut din cauza interesului din ce în ce mai crescut al utilizatorilor faţă de camerele 3D disponibile pe piaţă (Sony, JVC) la preţuri accesibile.

Astfel utlizatorii pot înregistra şi posta propriile clipuri 3D pe Youtube, pe 3Dvisionlive.com sau chiar pe site-ul propriu, integrând playerul Youtube.

                                 

„Vizualizarea videoclipurilor YouTube 3D pe un sistem NVIDIA 3D Vision este o experienţă cu adevărat impresionantă,” a declarat Phil Eisler, general manager pentru 3D Vision la NVIDIA. „Utilizatorii de sisteme 3D Vision PC se pot bucura de mai bine de 525 de jocuri, videoclipuri YouTube şi fotografii de calitate superioară, la rezoluţie completă în format 3D.”

 

Pentru a vizualiza videoclipurile YouTube în modul stereoscopic 3D este necesar un sistem desktop sau notebook compatibil cu NVIDIA 3D Vision alături de cele mai recente drivere NVIDIA GeForce (Forceware 275 sau mai recente), dar şi Firefox (versiunea 4) sau orice alt browser compatibil HTML5, care oferă suport pentru streaming de video în format HTML5. Va mai fi necesar ca utilizatorii să selecteze opţiunea de vizualizare în format HTML5 atunci când vizualizează un videoclip YouTube 3D: http://www.youtube.com/select_3d_mode.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.