Cunoscutul producător american de echipamente pentru gameri, NZXT, a anunţat lansarea unui nou model de carcasă: HADES. Aceasta este construită dintr-o combinaţie de oţel şi plastic (masca frontală) şi este vopsită integral în negru, măsoară 200 x 430 x 501mm şi cântăreşte 6.95Kg fără sursă.

Gândită în principal pentru a oferi un flux de aer foarte bun, HADES vine echipată cu 5 ventilatoare: un ventilator de 200mm frontal (intrare), unul de 200mm lateral (intrare), unul de 120mm în spate (ieşire) şi două de 140mm în partea superioară (ieşire). Cu excepţia unui ventilator de 140mm, celelalte vor fi livrate împreună cu carcasa. În plus, în locul ventilatoarelor de 140mm se poate instala un radiator dual-140 pentru sistemele de răcire cu lichid.

Tot la capitolul răcire/ventilaţie trebuie menţionată includerea unui fan controller cu două canale (8W/canal), precum şi un afişaj C/F care permite utilizatorilor să citească temperatura din interiorul carcasei în trei puncte diferite, chiar şi cu uşa frontală închisă.

La interior lucrurile stau foarte bine. În zona procesorului avem un decupaj realizat pentru accesul facil la backplate-ul sistemului de răcire, fără a fi nevoiţi să înlăturăm placa de bază din sistem, precum şi decupajele realizate pentru îmbunătăţirea wire-management-ului (un lucru foarte binevenit, având în vedere poziţia de montare a sursei, în zona inferioară a carcasei).

Sloturile de expansiune sunt în număr de 7, iar bay-urile de montare a unităţilor de stocare sunt suficiente pentru cei mai pretenţioşi utilizatori: în total sunt 9 bay-uri de 5.25″, din care 4 conţin adaptoare pentru unităţile de 3.5″. Toate vin cu sistem de prindere fără şuruburi, pentru a putea monta sau înlătura unităţile foarte repede. În plus, NZXT va include şi două seturi de bracket-uri pentru montarea a două SSD-uri.

Partea cea mai importantă la interior este că avem suficent spaţiu încât să montăm şi cele mai lungi plăci video: până la 300mm. ATI HD5970 anyone?

Preţul anunţat de producător este de 69.99EUR pentru Europa, însă deocamdată nu avem detalii cu privire la disponibilitatea noii carcase în retail.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.