news_img_38567_0Aparent e la modă acum să declari criză ca scuză și să concediezi oameni. Urmând per exemplele oferite de THQ, Obsidian Entertainment decide să dea cu mătura prin firmă.

 

 

 

Cu toții îi ținem minte pe cei de la Obisidian ca fiind foștii Black Isle, Interplay. Cu toți știm că Obsidian au avut o istorie puțin ciudată cu lansări foarte bune (SW KOTOR II, Fallout New Vegas) și lansări nu prea bune(NWN2, Alpha Protocol), asta nu i-a oprit în schimb să continue linia de producție pentru noi titluri.

Din toată știrea aceasta, ce-i mai aiurea este că mulți din echipa de development pentru RPG-ul după serialul satiră South Park au fost dați afară, inclusiv membrii veterani precum, lead programmer-ul Frank Kowalkowsi și lead producer-ul Jason Fader. Se știe de ceva vreme că THQ-ul se chinuie cu economia și după anul trecut care a fost un an neiertător pentru publisher, dar să lovești dur și un studio de development ca Obisidian cu peste 20 de angajați concediați nu miroase a bine. Vom vedea.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.