Onimusha face in cele din urma o revenire cu un remaster HD din originalul Onimusha: Warlords – si da, vine pe PC. Noua versiune a jocului de actiune-samurai va cuprinde imagini mai frumoase, noi opțiuni de control si abilitatea de a juca cu voci japoneze. Acesta va fi disponibil pe Steam incepand cu data de 15 Ianuarie si va veni pe piata cu pretul de 20 de dolari.

Grafica a primit upgrade-ul de inaltă definitie, incluzand atat modele de caractere, cat si fundaluri predefinite in stilul Resident Evil. Veti avea optiunea de a juca in ecran lat tip 16: 9, desi – ca si in cazul titlului recent amintit- aceasta va decupa imaginea pentru a se potrivi cu noul raport de aspect.

De asemenea, beneficiati de optiuni de miscare analogica alaturi de controalele originale ale tancurilor si aducerea jocului in conformitate cu seria post-Onimusha 3. Daca sensibilitatile dvs. moderne s-au dezvoltat in continuare in afara provocarilor din 2001, veti avea optiunea de a juca in modul usor de la inceput.

Deoarece dragostea ironia pe care ati putea-o avea pentru versiunea originala dublata in engleza, noua editie va avea, din fericire, optiunea de dublare in limba japoneza, plus o noua coloana sonoră. Sunetele reinregistrate se datoreaza unui tip de licentiere, dar asta e pura speculatie. Fanii Capcom – samurai si demoni – au in sfarsit ceva de care sa se bucure. Jocul va fi disponibil pe Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, dar si pe PC. Ultima lansare a acestuia a fost facuta in 2006.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.