PC Building Simulator a reusit o performanta foarte buna pentru un joc lansat de catre un studio indie si nu de catre o copmanie renumita. Prin intermediul Steam Early Access, a reusit in doar patru saptamani sa vanda 100000 de mii de copii.

Breakout-ul celor de la Irregular Corporation a reusit sa dobandeasca un succes foarte mare. Mai exact, demo-ul pre-alpha creat de catre Claudiu Kiss, a reusit sa fie descarcat de peste 500.000 de ori.

Distribuitorul, la origine Londoneza, are motive sa se bucure de acest succes, deoarece, cum am mentionat si mai devreme, este un mare lucru sa vinzi 100.000 de copii intr-un timp atat de scurt, mai ales daca esti si la inceput in aceastra industrie.

In plus, compania a mentionat pe contul oficial de Twitter, urmatorul mesaj:

Suportul pe care l-am avut in creerea jocului PC si construirea unei comunitati nu a fost deloc fenomenal. In schimb, suntem recunoscatori celor care au oferit un feedback jocului – acesta a fost motivul pe care l-am vrut sa il publicam foarte rapid.

Ca sa ne imaginam cat inseamna copiile vandute convertite in bani, ar trebui sa stiti ca jocul costa 20 de euro in Europa ( sau undeva la 100 de RON ). Pe de alta parte, cele 100.000 de mii de copii vandute au fost realizate prin intermediul Steam. Aici nu se pun si copiile vandute prin intermediul altor site-uri. Micul studio a reusit sa faca in patru saptamani 2000000€.

Similar Articles

2 thoughts on “PC Building Simulator a vandut 100.000 de copii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.