Pentru cei mai tineri dintre noi, vacanta de vara nu reprezinta doar perioada lor de recreere. Reprezinta si perioada cea mai buna in care se pot juca fara a avea grija zilei de maine. Cel putin din punct de vedere al timpului

PC Garage anunta noua o campanie dedicata pasionatilor de PC gaming, ce se afla in cautarea unui nou PC. In cadrul acesteia, PC Garage ofera cadou un monitor de 27” la achizitionarea oricarui sistem participant la promotie. Iar aceasta include 20 de PC-uri, pentru a impaca aproape orice buget.

Totusi, in aceasta perioada exista de regula si alte cheltuieli ce pot fi consitente, iar bugetele nu sunt intotdeauna suficient de mari pentru achizitionarea unei configuratii ce poate statisface complet cerintele utilizatorului. Constienta de acest lucru, echipa PC Garage a pregatit o campanie promotionala, conceputa astfel incat sa vina in ajutorul clientilor constransi sa faca sacrificii si compromisuri.

Sub sloganul “Full Gaming Gear”, PC Garage ofera cadou un monitor pentru gaming de 27” la achizitia unui sistem participant la promotie. La fel ca in cazul campaniilor mai vechi, cele 20 de PC-uri au configuratii diferite si sunt plasate in diferite segmente de pret, pentru a raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de utilizatori.

Ca si recomandari puteti opta pentru cel mai puternic model, Black Dragonx9, echipat cu procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, placa video GeForce GTX 1080 Ti si solutie de stocare formata din SSD de 240GB plus SSHD de 2TB, la pretul de 7999 Lei. Urmatorul pe lista in ordine descrescatoare a pretului este Firehawk v2 – o configuratie care pentru suma de 5199 Lei vine cu procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, placa video GeForce GTX 1660. Stocarea se face pe un SSD de 240 GB si un HDD de 2 TB, ambele pe SATA III.

Serpent v8 Powered By ASUS are un pret de 4799 Lei si include procesor Intel Core i5-9400F, 16GB memorie RAM, solutie grafica GeForce GTX 1060, SSD de 256GB si HDD de 1TB. La 4399 Lei, utilizatorii pot achizitiona sistemul Naga Powered by ASUS, prevazut cu procesor AMD Ryzen 5 2500X, 8GB memorie RAM, solutie grafica Radeon RX 590 si SSD de 1TB pe M.2. Pentru 4299 Lei, Raptor5 2019 ofera procesor Intel Core i5-9400F, 8GB memorie RAM, GPU GeForce GTX 1660 si SSD de 960GB. Acesta din urma beneficiaza si de review video, disponibil pe canalul oficial de YouTube PC Garage, alaturi de alte prezentari realizate pentru a veni in ajutorul utilizatorilor in a luat decizia corecta si sa achizitioneze produsele  potrivite nevoilor si bugetele lor.

Monitorul oferit de PC Garage in cadrul campaniei “Full Gaming Gear” – LG 27MK400H – foloseste un panou mat anti-glare de 27”, ce se remarca printr-un timp de raspuns de 2ms. In plus, el este prevazut cu tehnologie AMD FreeSync, ceea ce le permite utilizatorilor sa se bucure de miscari fluide, indiferent de intensitatea actiunii, pe cand Black Stabilizer mentine vizibilitatea la un nivel optim, chiar si in zonele intunecate.

Ergonomia nu a fost nici ea neglijata, astfel ca monitorul este prevazut cu solutia On-Screen Control, care pune toate setarile importante intr-o fereastra usor de accesat, pentru o configurare rapida cu ajutorul mouse-ului, fara a folosi butoanele fizice. Acesta vine si cu suport VESA 100×100, asta pentru a putea fi montat intr-un suport fie mobil, fie fix.

Campania PC Garage “Full Gaming Gear” tine pana in data de 21 iulie 2019.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.