PC Garage vine din nou in intampinarea utilizatorilor care isi construiesc singuri PC-urile, printr-o oferta imbatabila.


In perioada 16 iunie – 5 iulie 2020, sub umbrela campaniei Te echipam gratuit: Cadou SSD sau Carcasa, PC Garage ofera un cadou la alegere, o carcasa sau un SSD, la configurarea unei noi platforme hardware.

Astfel, la achizitia oricarui procesor impreuna cu orice placa de baza si orice placa video(valoare totala minima de 2.500 lei), vei avea optiunea de a alege cadou o carcasa SilentiumPC Signum, in valoare de 300 RON, sau a unui SSD Kingston A400 de 480GB, in valoare de 360 RON.

SilentiumPC Signum este o carcasa middle tower cu un design modern, proiectata pentru o racire eficienta şi gestionare uşoara a cablurilor din interior. Compatibila cu placile de baza cu format de la mini-ITX pana la ATX, ea este prevazuta cu doua spaţii pentru unitati de stocare de 3.5” si alte doua pentru unitati de 2.5”.

Modelul este echipat cu un sistem de iluminare LED programabil, sub forma unei benzi ARGB in panoul frontal si a unui ventilator Stella HP ARGB CF de 120 mm pe spate. Volumul interior ofera suficient spatiu pentru majoritatea componentelor unui PC.

Cooler-ul pentru CPU poate avea 161 mm inaltime, placa grafica poate atinge 325 mm lungime, in timp ce sistemul de racire este format din doua ventilatoare de inalta presiune, Sigma HP 120 mm si Stella HP ARGB CF 120 mm. Un set de filtre standard, poziţionate in partea din fata, in partea de sus si sub sursa de alimentare, impiedica patrunderea prafului in sasiu.

Designul nu a fost lasat nici el la voia intamplarii, producatorul optand pentru un aspect ce imbina eleganta cu agresivitatea – o combinatie excelenta pentru PC-urile de gaming moderne. Mai mult, ea este prevazuta cu un panou lateral transparent din plexiglas, cu ajutorul caruia utilizatorul poate evidenţia maiestria asamblarii, sau componentele iluminate cu LED de la interior.

Te echipam gratuit: Cadou SSD sau Carcasa

Kingston A400 este un SSD pe interfaţa SATA-III perfect ca unitate de boot in orice sistem, fie ele de productivitate, editare sau de gaming. Acesta imbunatateste substanţial capacitatea de reactie a sistemului, oferind timpi de boot, incarcare si transfer incredibili.

Comparativ cu un HDD normal acesta SSD este de 10 ori mai rapid, oferind viteze de lucru de pana la 500MB/s la citire si respectiv 450MB/s la scriere. El reprezinta alegerea ideala pentru instalarea sistemului de operare, in timp ce capacitatea de stocare de 480GB asigura suficient spatiu pentru gazduirea aplicatiilor/jocurilor dorite.

Campania organizata de PC Garage a inceput pe data de 16 Iunie si va continua, in limita stocului disponibil, pana pe 5 Iulie, permitand clientilor sa beneficieze in perioada vacantei de vara de un cadou la alegere ce depaşeşte ca valoare suma de 300 Lei.

Conform regulamentului, eligibili pentru promotie sunt toti clientii care achizitioneaza in aceasta perioada un procesor, o placa de baza si o placa video in valoare totala de minim 2.500 lei. Pentru a beneficia de cadou, dar si de servicii de calitate, clientii PC Garage nu trebuie decat sa adauge in cos produsele participante la campanie si sa plaseze comanda.

Iar pentru ajutor in luarea celor mai bune decizii, acestia pot accesa casuta de chat din site, pentru a discuta cu unul dintre expertii tehnici disponibili.

Cadoul nu se aplica pentru categoriile placi video profesionale, placi video mining, procesoare server si placi de baza server.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.