PC Garage anunta o noua promotie dedicata utilizatorilor care isi construiesc singuri PC-urile, prin care le ofera acestora in mod gratuit o carcasa, la configurarea unei noi platforme hardware.

De-a lungul anilor, industria hardware a suferit multiple modificari, iar piata PC-urilor a inregistrat fluctuatii, unele mai line, altele mai abrupte. Lupta dintre desktop si laptop este deja legendara, in timp ce revolutia dispozitivelor mobile i-a luat pe nepregatite chiar si pe producatorii care o pusesera in scena.

In tot acest timp, piata IT din Romania a avut insa o constanta indiscutabila: inclinarea utilizatorilor de sisteme desktop catre configurarea si asamblarea in regim propriu a sistemelor de calcul. Din acest punct de vedere, tara noastra nu a fost niciodata ca alte piete si probabil ca nici nu va fi vreodata.

Romanii prefera personalizarea, prefera sa customizeze si prefera sa decida singuri de ce au nevoie si de ce nu. Nu este asadar o surpriza ca isi aleg singuri procesorul, placa video, cantitatea de memorie RAM sau unitatea de stocare, toate cu impact direct asupra nivelului de performanta.

Concentrarea pe componentele care dau teraflopii, FPS-uri sau MB/s distrage de multe ori atentia de la alte componente importante pentru un comportament general bun si pentru o fiabilitate sporita a sistemului de calcul. Un procesor puternic sau o placa video rapida au nevoie de o sursa de alimentare de calitate, dar trebuie totodata si racite corespunzator.

Desigur, niste coolere performante pot oferi rezultate imbucuratoare, dar pentru asta, este nevoie ca ele sa functioneze intr-un mediu bine ventilat. Din acest motiv, alegerea unei carcase bine aerisite este deosebit de importanta. Aceasta influenteaza pe de o parte temperatura componentelor din interior si, implicit, nivelul de performanta al acestora, iar pe de alta parte nivelul de zgomot al sistemului de calcul atunci cand este folosit intens. Totodata, carcasa este cea care da aspectul estetic final al PC-ului.

Tinand cont de toate aceste detalii, PC Garage a decis sa ofere in mod gratuit o carcasa Segotep Halo 7 Plus, tuturor clientilor care configureaza si achizitioneaza configuratii noi.

PC Garage relanseaza campania „Te echipam gratuit”

Segotep Halo 7 Plus este o carcasa cu un design modern, proiectata pentru o gestionare eficienta a cablurilor din interior. Compatibila cu placi de baza de la formatul mini-ITX pana la eATX, ea este prevazuta cu doua spatii pentru unitati de stocare de 3.5” si alte doua pentru unitati de 2.5”.

Modelul poate adaposti placi video cu o lungime maxima de 340mm si coolere pentru procesor inalte de pana la 150mm. Mai mult, include 4 ventilatoare de 120mm cu iluminare albastra si ofera optiunea de echipare cu alte 4 ventilatoare, tot de 120mm. Designul nu a fost lasat nici el la voia intamplarii si s-a mers pe un aspect ce imbina eleganta cu agresivitatea – o combinatie excelenta pentru PC-urile de gaming moderne.

Astfel, ea este prevazuta cu un panou lateral transparent din plexiglas, cu ajutorul caruia utilizatorul poate evidentia maiestria asamblarii, sau componentele iluminate cu LED de la interior. Panoul frontal este la randul lui transparent, pentru a permite trecerea luminii produse de ventilatoarele frontale.

Campania organizata de PC Garage a inceput pe data de 10 Iunie si va continua, in limita stocului disponibil, pana pe 30 Iunie, permitand clientilor sa beneficieze in perioada de dinaintea vacantei de vara de un cadou in valoare de 265 Lei. Conform regulamentului, eligibili pentru promotie sunt toti clientii care achizitioneaza in aceasta perioada un procesor, o placa de baza si o placa video in valoare totala de peste 1 500 lei.

Cadoul nu se aplica pentru categoriile placi video profesionale, placi video mining, procesoare server si placi de baza server. Pentru cei nehotarati, PC Garage face si doua propuneri de configuratii – una cu procesor Intel si cealalta cu procesor AMD – concepute pentru a rula in conditii bune cele mai noi jocuri.

Similar Articles

One thought on “PC Garage relanseaza campania „Te echipam gratuit”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.