PC Garage da startul unei noi campanii din seria “Te echipam gratuit”, din dorinta de a le oferi utilizatorilor de PC-uri nivelul de performanta dorit.

Serviciile informatice moderne si aplicatiile complexe necesita in general sisteme de calcul performante, cu viteze de lucru ridicate. In mod traditional, un procesor puternic si o placa video pe masura, plus suficienta memorie RAM, reprezinta elementele definitorii ale unei astfel de configuratii. Aceasta definitie se aplica si in prezent, dar necesita unele completari pentru a obtine acea experienta optima dorita.

Viteza de reactie, rapiditatea cu care este accesata informatia si comportamentul general sunt influentate puternic de performantele unitatii de stocare pe care este gazduit sistemul de operare. In prezent, sistemele de operare moderne, aplicatiile complexe si chiar cele mai rapide conexiuni la Internet necesita utilizarea unui SSD pentru obtinerea rezultatelor scontate. Iar in viitor, importanta SSD-ului se va accentua, mai ales in lumea jocurilor, unde sunt asteptate multe noutati cu cerinte ridicate sau bazate pe noi tehnologii, precum Ray-Tracing, concepute pentru a oferi o experienta cat mai realista.

Importanta SSD-ului este asadar una in crestere, cu un impact tot mai puternic asupra experientei finale a utilizatorului. Cu toate acestea, nu putine sunt cazurile in care alegerea unui procesor si a unei placi video puternice, sau a unei placi de baza cu mai multe dotari, acopera in intregime bugetul alocat. In astfel de situatii, comportamentul intregului sistem poate fi uneori sub asteptarile utilizatorului, in ciuda puterii de calcul disponibile.

Intelegand aceasta problema, PC Garage a decis sa relanseze campania “Te echipam gratuit”. In cadrul acesteia, pentru orice comanda care include procesor, placa de baza si placa video, utilizatorul va primi cadou un SSD Patriot Burst de 240GB pe interfata SATA III in format 2.5”, indiferent de modelele alese.

Unitatea SSD Patriot Burst a fost conceputa ca metoda optima de accelerare a performantelor unui sistem de calcul. Acesta raspunde rapid la transferul de date, pornirea si oprirea sistemului, incarcarea jocurilor si a programelor sau copierea fisierelor media. Multumita vitezelor de lucru de pana la 555MB/s la citire si respectiv 500MB/s la scriere, el reprezinta alegerea ideala pentru instalarea sistemului de operare, in timp ce capacitatea de stocare de 240GB asigura suficient spatiu pentru gazduirea aplicatiilor dorite. Drept urmare, modelul reprezinta solutia potrivita pentru obtinerea unui comportament general la nivelul asteptarilor, indiferent de domeniul de activitate.

Campania “Te echipam gratuit” se va desfasura pe site-ul PC Garage in perioada 1-21 aprilie 2019 si se adreseaza tuturor utilizatorilor care achizitioneaza un procesor, o placa de baza si o placa video din categoriile Procesoare, Placi de baza, Placi video cu o valoare cumulata de cel putin 1500 Lei. Pentru a beneficia de cadou, dar si de servicii de calitate, clientii PC Garage nu trebuie decat sa adauge in cos produsele participante la campanie si sa plaseze comanda. Iar pentru ajutor in luarea celor mai bune decizii, acestia pot accesa casuta de chat din site, pentru a discuta cu unul dintre expertii tehnici disponibili.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.