Febra CES 2010 a trecut şi a lăsat în urmă o mulţime de tech-junkies care murmură că vor mai mult. CeBit vine acuşica, în martie să remedieze moralul entuziaştilor şi al pasionaţilor de tehnologie cu o mulţime de bunătăţi. Printre expozanţi, se numără bineînţeles şi GIGABYTE ca în fiecare an. Pentru moment, GIGABYTE a dezvăluit doar noua linie de periferice cu care urmează să participe la CeBit.

Seria gaming are cap de serie mouse-ul GIGABYTE M8000Xtreme, un mouse echipat cu un senzor laser capabil de 6000DPI şi cu o memorie on-board de 32KB ce poate memora până la 70 de macro-uri.
Designul a rămas aproape neschimbat, ceea ce e un lucru foarte bun. Rămâne de văzut cum se comportă noua versiune a senzorului în real-combat.

 

GIGABYTE M8000Xtreme GIGABYTE M8000Xtreme GIGABYTE M8000Xtreme

 

Odată cu relansarea lui M8000, GIGABYTE a mai scos din sacul cu noutăţi un combo wireless, tastatură + mouse format din tastatura KM7600 şi mouse-ul  M7700B.

Mouse-ul are un design ultraportabil, şi funcţionează foarte amical cu laptopul vostru, fără a fi nevoie de vreun receiver care să ocupe aiurea un port USB. Mouse-ul comunică cu laptopul prin bluetooth. DPI-ul senzorului, care este laser apropo, poate fi setat în trepte între 800 şi 1600 DPI.

Tastatura în schimb are nevoie de un mini-receiver USB, şi este exact varianta mai veche GK-K6800, însă  fără fir.

 

tastatura KM7600 şi mouse-ul  M7700B tastatura KM7600 şi mouse-ul  M7700Btastatura KM7600 şi mouse-ul  M7700B

 

Şi dacă am terminat cu lucrurile serioase, hai să vă arăt pe ce mai aruncă oamenii banii. Dacă în urmă cu ceva săptămâni  spuneam că domnişoarele aleargă după netbook-uri, ei bine la vremea aia nu ştiam ce pregăteşte GIGABYTE. Mouse-ul care ţinteşte la treapta cea mai înaltă a podiumului pentru „cel mai bling mouse” este M7800S. După cum vedeţi în poze este „echipat” cu cristale Swarovski, blindat cu aur de 18K şi piele de cea mai înaltă calitate.

 

M7800S M7800S M7800S

 

Preţurile nu sunt încă disponibile, dar cel mai probail vor apărea şi în stocurile distribuitorilor locali imediat după CeBit. La final un sfat. Nu mergeţi cu prietena, soţia, amanta la CeBit. Nu , nu din cauza hostesselor care probabil vă vor atrage privirile ci din cauza gizmo-urilor strălucitoare care probabil vă vor uşura de fondurile de sub saltea 🙂

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.