Cei de la Philips lanseaza perechea de casti performante Fidelio X3, ce au pe cei audiofili ca public tinta.

Philips, ne fiind cunoscut in general ca un producator specializat al produselor adresate celor ce sunt fani PC gaming, Fidelio X3 este cel mai recent model al popularei serii Fidelio si cea mai recenta versiune a castilor de tip „open-back” Fidelio, apreciate atat de audiofili, cat si de artisti datorita fidelitatii audio.

Experienta Fidelio este construita in jurul crearii unor produse de calitate si este axata pe trei piloni: calitatea sunetului, calitatea design-ului si experienta de utilizare imbunatatita .

Modelul X3 este primul dintr-o noua serie de produse Fidelio si reprezinta varful de gama al seriei.

Philips Fidelio X3

Philips Sound a conceput Fidelio X3 pentru a imbina armonios fidelitatea audio cu basul generos si o gama medie calda, unde focus-ul este un sunet de impact ce separa instrumentele de voci, in timp ce notele inalte sunt curate, detaliate si au o extensie desosebita.

Rezultatul este un sunet spatios, muzica parand sa se extinda dincolo de limitele castilor, creand o experienta unica care este autentica si care ofera totusi scara unui spectacol live.

Perechea de casti Philips Fidelio X3 va fi disponibila pe piata romaneasca incepand cu luna iunie a acestui an.

Difuzoarele din materiale polimerice cu mai multe straturi, umplute cu gel pentru o mai buna amortizare, si un sistem puternic de magneti din neodim permite, de asemenea, o frecventa naturala extinsa si o reproducere spatiala precisa, care pun in valoare bass-ul bogat al gamei Philips Fidelio.

Philips Fidelio X3

Dispunand de cupe cu doua straturi, cu o noua constructie si o forma interna conceputa pentru a reduce vibratiile. Difuzoarele castilor Fidelio X3 sunt pre-inclinate pana la un unghi de 15 grade pentru a se potrivi mai bine cu forma naturala a urechii si pentru a asigura ca muzica este directionata direct in canalul auditiv pentru o experienta de auditie cu adevarat imersiva.

Modelul Fidelio X3 dispune de un finisaj premium ce ofera durabilitate si confort. Materialele au fost selectate de la partenerii europeni pentru a imbunatati aspectul si calitatea produsului.

Fidelio X3 atinge niveluri de inalta performanta printr-o latime de banda exceptionala, acreditata de HRA, de la 5hz la 40 KHz. Fidelio X3 poate fi utilizat si in balanced mode pentru a oferi canalelor dreapta si stanga directii separate pentru a reduce aparitia inteferentelor si a imbunatati separarea stereo.

Un cablu este inclus si contine un conector TRRS de 2,5 mm pentru o conexiune performanta la dispozitive audio hi-res.

3 thoughts on “Philips lanseaza castile Fidelio X3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.