Philips lanseaza monitorul LCD B-line Philips 252B9. Monitorul fara rame pe 3 laturi, cu diagonala de 25 de inchi (63,4 cm), cu o rata de aspect de 16:10, dispune de caracteristici de inalta performanta pentru a spori productivitatea, de un design realizat pentru reducerea costurilor energiei, protejand in acelasi timp mediul.

Echipat cu tehnologia PowerSensor, switch-ul de zero wati, panou IPS, o baza ajustabila SmartErgo si o serie de caracteristici de imbunatatire a confortului, Philips 252B9 este solutia ideala pentru profesionistii care doresc ca zilele lucratoare sa fie cat mai productive si mai confortabile in timp ce au grija ca impactul asupra mediului sa fie cat mai mic.

Pentru a asigura o performanta vizuala optima pentru toate utilizarile profesionale, Philips 252B9 are o rata de aspect de 16:10 pentru spatiul vertical crescut al ecranului si este echipat cu un panou IPS care permite unghiuri de vizualizare de 178°/178°, chiar si atunci cand pivoteaza la 90°. Panoul IPS furnizeaza, de asemenea, imagini luminoase, clare si o precizie avansata a culorilor pe care fotografii, artistii grafici, profesionistii in film, arhitectii si designerii le apreciaza.

Focus pe sustenabilitate

Philips 252B9 este un monitor sustenabil. Senzorul sau unic PowerSensor poate detecta prezenta umana utilizand semnale infrarosii inofensive, pentru a reduce automat luminozitatea ecranului atunci cand utilizatorul este absent. Rezultatul este o reducere a consumului de energie de pana la 80%, precum si o durata de viata mai mare a monitorului.

In plus, Philips 252B9 este echipat cu un switch de zero wati, care intrerupe in totalitate monitorul de la sursa de curent, punand imediat capat consumului de energie atunci cand monitorul nu este utilizat. In conformitate cu standardele energetice precum EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE si RoHS, monitorul are in componenta 85% materiale plastice reciclate si 100% materiale de ambalaj reciclabile pentru a reduce urma de carbon.

Multitudine de caracteristici

Utilizatorii monitorului beneficiaza de numeroase functii inovatoare pentru imbunatatirea productivitatii si asigurarea unui confort optim. Baza ajustabila SmartErgo permite utilizatorilor sa ridice, sa coboare, sa incline, sa roteasca si sa incline ecranul la inaltimea si unghiul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, usurand efortul depus dupa orele lungi de lucru.

Suportul VESA integrat ofera flexibilitatea suplimentara de montare a monitorului utilizand sute de solutii compatibile. Philips 252B9 ofera, de asemenea, mai multe functii de imbunatatire a confortului pentru vizualizare, cum ar fi Flicker-Free, LowBlue si EasyRead pentru o experienta placuta de citire. Doua difuzoare incorporate, precum si conectori multipli pentru cablu VGA, port digital DVI-D, DisplayPort 1.2, cablu HDMI 1.4 completeaza acest monitor puternic.

Philips 252B9 va fi lansat in Romania in luna aprilie 2019 la un pret recomandat de 1209 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.