Stiri bune pentru fanii Battlefield 4 around the world! Avem plutoane dom’le! DICE discuta despre functionalitatea acestora precum si noutatile introduse cel de-al treilea DLC numit Naval Strike.

Mai tineti minte sistemul de Platoons din Battlefield 3? Ei bine si noi avem un pluton de BF3 pe care l-am folosit o vreme, asa ca suntem fericiti ca acum putem si noi sa fim in ton cu moda si sa creem din nou un pluton de Battlefield 4 impreuna cu voi.

Plutoanele din Battlefield 4 merg pe aceeasi structura ca si in titlul precedent. Sunt 100 de oameni in ceea ce multi old school gameri ar numi „Clan”.

Pe langa asta, DICE anunta noul DLC numit Naval Strike ce va include harti noi ce vor include un sistem de vreme dinamica, precum si o lista lunga de vehicule noi, arme noi si nu in ultimul rand, un mod nou care va aduce un mic omagiu navelor zburatoare din Battlefield 2142, numite…..Titani! The original Titans….bitch!

Naval Strike va fi lansat la sfarsitul acestei luni pentru cei care detin pachetul Battlefield 4 Premium. Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de plutoane, va incurajam sa cititi acest post de pe blogul Battlefield.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.