Daca esti un impatimit al jocurilor pe console, la DreamHack Bucharest 2016 vei avea ocazia sa fii pus fata in fata contra altor jucatori, cu premii pe masa.

 

Zona PGL Arcade este locul unde va trebui sa dovedesti ca toate orele petrecute pe trei din cele mai jucate jocuri arcade nu au fost in zadar. Zona PGL Arcade va avea parte de o transformare spectaculoasă la ediția din toamnă a DreamHack Bucharest 2016, din 16-18 septembrie la Sala Polivalentă.

Competitia in care vei juca se numeste PGL Arcade Challenge, fiind cea mai noua competitie dedicata pasionatilor de jocuri de console, unde cei mai buni jucatori de Mortal Kombat X, Street Fighter V și FIFA 2016 au sansa sa castige premii totale de 3,000 USD daca stiu sa faca magie cu controller-ul impotriva adversarilor pe care ii vor intalni.

Daca esti decis sa participi, incepe de pe acum un adevarat bootcamp individual, o sesiune de antrenament nu strica! Înscrierile se vor face la Sala Polivalentă, în zilele festivalului (16-18 septembrie), iar pentru a participa, jucătorii trebuie doar să-și cumpere bilet de acces la DreamHack Bucharest 2016 de pe https://shop.computergames.ro sau din rețeaua bilete.ro (oficiile Poștei Române, magazinele Germanos și magazinele Inmedio).

Consolele de la PGL Arcade Challenge din cadrul DreamHack Bucharest 2016 sunt PS4.

Acesta este programul competiției PGL Arcade Challenge de la DreamHack Bucharest 2016:

  • Vineri, 16 septembrie: Street Fighter V
  • Sâmbătă, 17 septembrie: Fifa 2016
  • Duminică, 18 septembrie:Mortal Kombat X

Iata premiile oferite in fiecare zi a festivalului:

  • Locul I – 500 USD
  • Locul II – 300 USD
  • Locul III – 200 USD

Pentru a afla detalii urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:

www.dreamhack.ro
www.facebook.com/dreamhackro
www.facebook.com/pglesport
www.twitter.com/pglesports

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.