Cu câteva zile înaintea începerii Ultimate Gaming Championship în Lignano Sabbiadoro, Italia, comunitatea și jucătorii se pregătesc pentru patru zile cu multe frag-uri, strigăte și poate cu meciuri tensionate. Gamerii de acasă nu vor fi dezamăgiți deoarece QuadV vor fi prezenți la acest eveniment. Ei speră să prindă cât mai multe din aceste momente.

Anunțul a venit la doar două zile înainte de eveniment. QuadV au ales să revină pe scena eSports ( CoD4 ) exact unde au fost acum câțiva ani în urmă, activi pe website și cu LIVE coverage.

Întoarcerea va fi reprezentată de Stuart “TosspoT” Saw, care reapare din umbrele vieții reale pentru acest event la fel ca și Leight “Deman” Smith, un favorit al jucatorilor de „Call of Duty 4.”

Aceste două persoane proeminente QuadV au ales echipa pentru jocuri diferite. Ei au stabilit să aleagă nume mari și numai nume mari alegând pe James “2GD” Harding şi Joe “Joe” Miller pentru Quake Live si Counter-Strike: Source alături de alţi doi mari jucători pentru Starcraft II, Shaun “Apollo” Clar şi John “TotalBiscuit” Bain care au facut numeroase show-uri legate de joc atat online cât și offline !

Nu numai QuadV vor prezenta un crew puternic, chiar dacă ei vor folosi pentru acest event High Definition ci și ESL TV care de asemenea au fost la Intel Extreme Masters World Finals în Germania. În total noi ne vom putea bucura de jocuri diferite în două stream-uri, amândouă in High Definition. Acest eveniment va fi transmis de joi, 31 martie până duminică, 3 aprilie.

 

Crew QuadV:

Stuart „TosspoT” Saw

Leigh „Deman” Smith

James „2GD” Harding

Joe „Joe” Miller

Shaun „Apollo” Clark

John „TotalBiscuit” Bain

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.