Razer Huntsman V2 Analog este o tastatura mecanica similara cu versiunile precedente, dar se diferentiaza prin switch-uri optice analog.

Stiti cum personajul pe care il controlati se misca mai rapid direct proportional cu forta actionarii joystick-ului? Cand il miscati doar in limita bunului simt pentru a merge incet cu Geralt, si cand il duceti pana la capat/margine pentru a-l alerga pe Witcher?

Asta simuleaza Huntsman V2 Analog. Cu cat veti apasa mai tare pe WASD, cu atat veti apasa o pedala de acceleratie in-game mai puternic sau veti ajusta planarea din STEEP. In principiu, orice joc care a implementat joystick-uri analog va putea profita de switch-urile optice analog.

Punctul de actionare poate fi setat si el, intre 1.5mm si 3.6mm. Ca sa explic putin: punctul de actionare inseamna cursa pe care o parcurge tasta pana in momentul in care e inregistrata comanda pe sistem si pe ecran. Daca este setat la 1.5mm, e nevoie de o apasare usoara. La 3.6mm, dureaza oleaca mai mult.

Au fost implementate si puncte de actionare duble care permit declansarea a doua functii pe aceeasi tasta. Poti apasa pana la 2.1mm pentru light attack sau pana la 3.5mm pentru heavy attack (sau orice alte functii vreti sa programati).

Razer Analog Optical Switch Actuation with Bar

Senzorul switch-urilor optice apreciaza cursa apasarii evaluand cantitatea de lumina infrarosie care il loveste. Fata de switch-urile mecanice, cele optice necesita mai putine componente mecanice si metalice, ceea ce rezulta intr-o crestere a durabilitatii: pana la 100 de milioane de actionari.

Alte caracteristici: rotita de volum media, keycap-uri Doubleshot PBT, suport pentru incheietura, cablu USB-C si adaptor USB-A. Ah, si Chroma RGB, evident.

Razer Huntsman V2 Analog va fi disponibila din 9 februarie la ~1.320 RON. Pana ajunge la noi pentru review, ne mandrim cu o BlackWidow V3 rozalie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.