Razer lanseaza noi produse pentru a imbunatati experienta utilizatorului in momentul in care acesta se afla intr-o sesiune antrenanta de gaming.

Noile produse se adreseaza celor pasionati de PC gaming si pot fi considerate mai in gluma sau mai in serios, niste periferice pentru periferice.

Si ultimule produse lansate de catre Razer sunt doua wrist rest-uri si un set de keycaps, toate cele trei produse fiind evident pentru tastaturi.

Razer Ergonomic Wrist Rest Pro ofera un confort sporit chiar daca perioada de utilizare a tastaturii este una mare, astfel prin combinarea gelului cu efect racoritor si a memory foam-ului reducand tensiunea la nivelul incheieturilor, dar si caldura acumulata.

Produsul este deja disponibil pe shop-ul online Razer si are un pret de 39.99 euro.

Razer Ergonomic Wrist Rest imbunatateste confortul utilizatorului prin utilizarea memory foam-ului si a unui invelis confenctionat din piele sintentica.

Produsul poate fi comercializat momentan de pe shop-ul online Razer si are un pret de 24.99 euro.

Razer Ergonomic Wrist Rest

Razer PBT Keycap Upgrade Set se potrivesc cu majoritatea tastaturilor de gaming ce sunt prezente pe piata.

Fiind comercializat ca produs de sine statator, setul produs de catre Razer este confectionat din material PBT doubleshot de cea mai buna calitate.

Mai groase decat tastele obisnuite, acestea asigura o durabilitate sporita, reducand si depunerea de grasime de pe degetele.

Setul este disponibil in culorile Classic Black, Mercury White, Razer Green si Quartz Pink.

Aceste seturi se gasest pe shop-ul online al celor de la Razer si are pretul de pornire de la 34.99 euro.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.