Razer a anuntat lansarea a doi mousi noi de gaming, ce fac parte din „familia” Basilisk. Acestia sunt Razer Basilisk Ultimate si Razer Basilisk X HyperSpeed.

Ambii mousi mousi continua trendul de mouse de gaming wireless, fiind dotati cu tehnologia Razer HyperSpeed, o tehnologie wireless care ofera viteze cu 25% mai bune decat alte tehnologii de gaming fara fir. Performantele au fost testate si confirmate de cei mai cunoscuti jucatori profesionisti, in cadrul celor mai solicitante competitii.

Avand cea mai mica latenta de actionare a butoanelor (comparat cu orice alta tehnologie de mouse fara fir), Razer HyperSpeed asigura cele mai bune viteze, inregistrand apasarile de buton si miscarile mouse-ului in mod instant.

Este incorporata si o versiune imbunatatita a tehnologiei Adaptive Frequency Hopping, care garanteaza o conexiune wireless fara lag, scanand in mod constant frecventele canalelor pentru interferente si schimbandu-le in timp real daca sunt detectate conflicte.

Razer Basilisk Ultimate

Cu Basilisk Ultimate, am combinat cea mai rapida tehnologie wireless cu si mai multe optiuni de personalizare decat modelele anterioare. Mai mult, noul Basilisk X HyperSpeed este mouse-ul de gaming fara fir cu cea mai mare durata de functionare. Ambele mouse-uri sunt perfecte pentru jucatorii care cauta control fara fir deplin si cei mai buni timpi de raspuns. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Noul Razer Basilisk Ultimate este echipat cu acelasi senzor optic, Focus+ 20K DPI, ca Razer Viper Ultimate. Pe langa cel mai performant senzor de la ora actuala, perifericul este echipat si cu noi tehnologii inteligente precum Smart Tracking, Asymmetric Cut-Off si Motion Sync, asigurand acuratete sporita.

Acesta este echipat cu switch-urile optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri. Acestea nu necesita contact fizic pentru a transmite semnalele electrice catre PC, astfel eliminand nevoia implementarii unui debounce delay si eliminandu-se complet efectele corozive.

Deosebit de rapide si de durabile, aceste switch-uri fac fata cu brio si la provocarile concursurilor, asigurand viteza si precizia de care au nevoie jucatorii profesionisti.

Razer Basilisk X HyperSpeed

Noul Razer Basilisk X HyperSpeed ofera o precizie letala, garantand cel mai bun raport pret-calitate, alaturi de caracteristici premium si performante fara compromis. Mouse-ul foloseste tehnologia Razer HyperSpeed Wireless pentru cele mai bune rezultate fara fir si incorporeaza acelasi senzor optic 5G cu 16.000 DPI ca deosebit de popularul Razer DeathAdder Elite.

Mouse-ul Basilisk X HyperSpeed poate fi conectat fie folosind tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, fie prin tehnologia Bluetooth. Utilizatorii pot opta pentru conexiunea Bluetooth pentru a obtine o durata de functionare de pana la 450 de ore, cea mai mare durata pentru un mouse de gaming wireless disponibil pe piata la ora actuala.

Utilizatorii isi pot accesa setarile preferate fara sa fie necesara instalarea vreunei aplicatii, datorita celor sase butoane programabile si a spatiului de stocare incorporat pentru setarile de DPI. Noul Razer Basilisk X HyperSpeed foloseste switch-urile mecanice Razer pentru mouse-uri, certificate pentru pana la 50 de milioane de actionari.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Razer lanseaza doi soareci noi Basilisk

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.