Razer anunta Gigantus V2, devenind astfel cel mai nou membru al familiei de mousepad-uri dezvoltate de catre cei de la Razer.

Modelul se poate mandri cu o suprafata imbunatatita gratie unei tesaturi mai dense, ce ajuta la obtinerea echilibrului perfect dintre viteza si control.

Confortul este maximizat de partea inferioara a mouse mat-ului, care previne alunecarea acestuia.

Testat de cei mai de seama jucatori profesionisti din cadrul Team Razer, Gigantus V2 este disponibil in patru dimensiuni, cea mai mare fiind 3XL, care acopera intreaga masa.

Razer Gigantus v2

Gigantus V2 are un design minimalist bazat pe o suprafata neagra, iar sigla Razer este amplasata discret intr-un colt. Astfel, acest mouse mat se dovedeste a fi o suprafata ideala atat ca functionalitate, cat si ca design.

Avand o parte inferioara realizata dintr-o spuma de cauciuc cu densitate ridicata, si o suprafata superioara realizata din material textil microtesut ce ajuta la o mai buna acuratete a tracking-ului in gaming, Gigantus V2 este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

– M (360 x 275 x 3mm)
– L (450 x 400 x 3mm)
– XXL (940 x 410 x 4mm)
– 3XL (1,200 x 550 x 4mm)

Razer Gigantus v2

Jucatorii au de asemenea posibilitatea sa-si personalizeze Gigantus V2 prin intermediul serviciului Razer Customs, care le permite utilizatorilor sa aleaga dintr-o serie de optiuni precum culori, modele, simboluri si texte personalizate.

Astfel, cei care vor sa-si exprime admiratia pentru un anume joc sau pentru un creator de continut din lumea gaming-ului, poate sa apeleze la serviciile Razer Customs, al caror catalog se afla in continua expansiune.

Acest serviciu oferind design-uri populare inspirate de jocurile de la Blizzard, Microsoft si alte firme, dar si design-uri speciale care infatiseaza diferiti streameri sau echipe de sporturi electronice.

Razer Gigantus V2 a fost imbunatatit incorporand cele mai noi inovatii din domeniul suprafetelor destinate gamerilor, oferindu-le jucatorilor marimi si stiluri care raspund la toate nevoile, de la un stil minimalist negru la finisaje personalizate inspirate de cele mai populare jocuri video si sporturi electronice, disponibile prin Razer Customs.

Mousepad-ul este disponibil pe webshop-ul celor de la Razer si a partenerilor din segmentul retail.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza mousepad-ul Gigantus V2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.