Razer Mamba HyperFlux este primul mouse de gaming din lume care nu necesita acumulatori, dar trebuie sa fie folosit impreuna cu Razer Firefly HyperFlux.

Si uite ca sunt buni si A4Tech la ceva. Le-au oferit inspiratie.

„In timp ce alte companii au incercat sa efectueze incarcarea wireless pentru soareci, acestia nu au reusit sa obtina o putere wireless reala, deoarece soarecii lor au inca nevoie de o baterie care sa fie incarcata. Tehnologia de alimentare wireless HyperFlux este un schimbator de jocuri in lumea jocurilor wireless „, spune Min-Liang Tan, co-fondator si CEO al Razer.

Dar domnul CEO nu isi da seama ca Mamba poate fi folosit doar pe Firefly HyperFlux sau cu fir? In vreme ce mouse-ul la care face referire (G903) poate fi utilizat pe orice pad?

„Jucatorii nu mai sunt tinuti la mila unei baterii sau a unui cablu. In schimb, va exista o adevarata libertate fara fir cu un mouse wireless care are aceeasi greutate ca un soarece cu fir.”

Razer Mamba HyperFlux este echipat, de asemenea, cu Tehnologia Adaptiva de Frecventa (AFT) patentata de Razer pentru o putere superioara a semnalului.

Aceasta asigura stabilitatea semnalelor wireless de la nivelul industriei intre mouse si computer prin scanarea adaptiva si trecerea la cel mai puternic semnal din banda de frecventa de 2,4 GHz.

Impreuna cu un senzor optic de 16000 DPI (5G), Razer Mamba HyperFlux este un mouse wireless de ultima generatie, care nu necesita incarcare.

Mousepad-ul are o suprafata tare si una soft, care permite flexibilitate in timpul sesiunilor de gaming. Jucatorii pot opta sa foloseasca partea tare pentru actiuni rapide ale mouse-ului sau pentru partea de stofa pentru control si precizie.

Atunci cand este conectat, mousepad-ul alimenteaza neincetat mouse-ul, permitand o partida de gaming fara dureri de cap.

Utilizand tehnologia de iluminare Razer Chroma, ambele dispozitive au acces la 16,8 milioane de optiuni de culoare si sunt capabile de profile unice de iluminare personalizabile si efecte in joc.

Bineinteles, preturile sunt pe masura numelui Mamba: $249.99 / € 279.99. Normal, europenii platesc mai mult. Specificatiile complete le gasiti pe site-ul Razer.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.