Razer dezvaluie cele mai noi periferice si accesorii de gaming  care vor beneficia de popularul tratament Quartz Pink.

Lista include:

  • Mouse-ul Razer Basilisk
  • Mouse mat-ul Razer Goliathus Extended Chroma
  • Tastatura Razer Huntsman
  • Castile Razer Kraken
  • Controller-ul pentru PS4 Razer Raiju Tournament Edition
  • Microfonul Razer Seiren X
  • Suportul pentru casti Razer Base Station Chroma
  • Carcasa Quartz pentru Razer Phone 2

Linia de produse Razer’s Quartz Pink a fost lansata in 2018 bucurandu-se de o popularitate deosebita in randul gamerilor, streamerilor si influentatorilor de opinie din intreaga lume. Cu doar patru accesorii incluse in gama, acel moment a marcat debutul ”fenomenului roz” (pink phenomenon).Fanii gamei Quartz au inceput sa adauge culori neobisnuite colturilor de gaming, balansand rezultatul final cu perifericele roz. Dubland numarul de produse incluse, linia de produse Razer Quartz permite jucatorilor sa se faca remarcati, aducand un plus de stil.

“Fanii nostri au solicitat cu inversunare noi periferice care sa fie produse in editii Quartz Pink,” a declarat co-fondatorul si CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Feedback-ul a fost ascultat si am aplicat tratamentul roz celor mai noi periferice si accesorii de gaming, care ofera de acum incolo un avantaj nedrept atat la nivel de performanta, cat si ca stil.”

Linia de produse

Razer Basilisk – Quartz Edition
USD 69.99 / € 69.99
Echipat cu trasaturi precum un buton multifunctional ce poate fi detasat, dar si o rotita pentru ajustarea rezistentei opuse de rotita scroll, mouse-ul Razer Basilisk ofera o gama dinamica de posibilitati pentru a augmenta atat experienta de gaming, cat si cea de folosire la birou.

Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz Edition
USD 59.99 / € 59.99
Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz EditionCel mai bine vandut mouse mat din material textil, cu suport pentru tehnologia Razer Chroma™, este pregatit sa faca mai stralucitoare orice victorie. Razer Goliathus Chroma ofera viteza si acuratetea extrema la care se asteapta orice gamer, totodata imbogatind experienta prin culorile vii pe care le ofera.

Razer Kraken – Quartz Edition
USD 79.99 / € 79.99
A treia generatie de casti Razer Kraken este cea mai buna alegere de casti pe fir destinata gamerilor si jucatorilor profesionisti. Difuzoarele de 50 mm ofera un sunet puternic si clar. Sesiunile prelungite de gaming vor deveni mai confortabile gratie pernelor cu gel cu efect de racorire. Microfonul retractabil ofera o comunicare clara si eficienta cu ceilalti membri ai echipei.

Razer Raiju Tournament Edition – Quartz Edition
USD 149.99 / € 149.99
Razer Raiju Tournament Edition este primul controller wireless cu adevarat modular pentru PlayStation 4, care se bucura si de o aplicatie de configurare mobila ce permite modificarea functiilor butoanelor si chiar posibilitatea de a utiliza un buton pentru a declansa temporar o alta valoare a sensibilitatii stick-urilor. Butoanele de actiune Mecha-Tactile ofera o senzatie fina la atingere dar si un feedback tactil ferm la apasare. Controller-ul Raiju Tournament Edition ofera control total datorita celor patru butoane liber configurabile si a modului Hair Trigger pentru actiune rapida.

Razer Seiren X – Quartz Edition
USD 99.99 / € 109.99
Proiectat si testat de cei mai buni streameri din lume, microfonul Razer Seiren X garanteaza ca jucatorii se vor face auziti in cel mai maiestuos mod posibil. Avand la baza cea mai avansata tehnologie, acest microfon reprezinta un prim pas in a duce streamingul pe noi culmi ale calitatii.

Razer Base Station Chroma – Quartz Edition
USD 59.99 / € 74.99
Razer Base Station Chroma – Quartz EditionRazer Base Station Chroma este un suport de casti multifunctional care include si un hub USB 3.0 cu trei porturi. Pentru a se integra perfect in coltul de gaming, acesta include suport pentru tehnologia de iluminare Razer Chroma.

Razer Huntsman – Quartz Edition
USD 149.99
/ € 159.99Conceput folosind switch-uri Opto-Mechanical si taste iluminate cu tehnologia Razer Chroma, tastatura Razer Huntsman ofera cel mai mic timp de actionare din toata gama de tastaturi Razer. Switch-urile Razer Opto-Mechanical™ folosesc tehnologia optica, un fascicul infrarosu incorporat in fiecare switch, pentru a detecta cu precizie momentul actionarii tastelor. Razer Hunstman ofera o viteza nemaiintalnita.

Azi a fost anuntat si Razer Blade Stealth 13 Quartz Pink laptop (1599,99 dolari) in SUA, China si Canada si noua carcasa Quartz Case pentru Razer Phone 2 (USD 24.99 / € 29.99)Disponibilitate in Europa:

  • Perifericele Quartz Edition: Valentine’s Day, 14 februarie 2019 (exclusiv prin RazerStore, disponibilitatea la partenerii retail urmeaza sa fie confirmata)
  • Blade Stealth 13: urmeaza sa fie confirmata

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.