Razer a prezentat Nari Ultimate, castile wireless de gaming echipate cu tehnologia Razer HyperSense, care ofera efecte haptice pentru cea mai captivanta experienta atat in timpul jocurilor, cat si in timpul vizionarii de filme sau auditiei de muzica.

Tehnologia Razer HyperSense a fost dezvoltata in colaborare cu Lofelt, unul dintre liderii tehnologici din Germania, specializat in implementarea inteligenta a efectelor haptice cu scopul de a crea experiente captivante si naturale.

“Lofelt are ca scop principal impunerea de noi standarde cand vine vorba de feedback-ul haptic sincronizat cu materialele audio si video de inalta calitate redate de diferitele dispozitive,” a declarat Daniel Büttner, CEO al Lofelt.

“Colaborarea cu Razer reprezinta o oportunitate incredibila pentru noi de a demonstra valoarea tehnologiei de ultima ora pe care am dezvoltat-o. Suntem incantati sa fim printre pionierii care au descoperit adevaratul potential al tehnologiei haptice si de abia asteptam ca jucatorii sa redescopere gameplay-ul din jocuri cu ajutorul castilor Razer Nari Ultimate care incorporeaza tehnologia dezvoltata de noi.”

Tehnologia Razer HyperSense se bazeaza pe folosirea unor difuzoare speciale care genereaza feedback haptic, incluzand totodata si capacitati avansate de redare stereo, pentru a imbunatati orientarea in spatiu pe baza sunetelor reproduse. Tehnologia este compatibila cu jocurile, muzica si filmele fara sa fie nevoie de o integrare speciala, semnalul audio fiind convertit in feedback haptic in timp real.

Castile au fost proiectate punand accent si pe confort, ele folosind o bentita care se ajusteaza automat, cupe pivotante care se potrivesc oricarei forme de cap si pernite care includ un gel racoritor, ce previn senzatia de disconfort pentru o perioada mai lunga decat cele cu spuma cu memorie. Pernitele cu gel racoritor incorporeaza si canale ascunse care cresc gradul de confort al purtatorilor de ochelari.

Razer Nari Ultimate incorporeaza de asemenea si tehnologia THX Spatial Audio, lansata odata cu Razer Kraken Tournament Edition. Aceasta caracteristica asigura crearea unui efect realist de spatialitate, redand sunetele pozitionale intr-un mod natural.

Volumul sunetului si a conversatiilor din timpul jocului pot fi ajustate atat in modul wireless, cat si in modul de functionare cu firul conectat, dispozitivul fiind compatibil atat cu PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, cat si cu dispozitivele mobile.

Co-fondatorul si CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a declarat: “In mod consecvent Razer dezvolta produse care sa incorporeze tehnologii inovatoare, cu scopul de a oferi jucatorilor cea mai buna experienta posibila. Cu Razer Nari Ultimate, introducem o metoda absolut noua prin care jucatorii sa-si simta jocurile, Razer HyperSense.”

Pret si disponibilitate

Noul Razer Nari este disponibil in trei versiuni: Razer Nari Ultimate, Nari si Nari Essential. Razer Nari Ultimate ofera cel mai bun raport valoare/pret pornind de la 199.99 de euro.

Razer Nari cu preturi de la 149 euro ofera acelasi confort si incorporeaza aceleasi tehnologii ca Razer Nari Ultimate, cu exceptia Razer HyperSense. Razer Nari Essential se concentreaza pe experienta wireless de baza, pastrand tehnologia THX Spatial Audio si imbunatatirile de confort la preturi pornind de la 99.99 Euro.

Nari Ultimate si Nari Essential vor fi disponibile incepand cu trimestrul IV 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.