Noul Razer Viper 8K are o diferenta majora fata de modelul classic: polling rate de 8000Hz. Standardul curent in industrie e de 1000Hz, deci compania a facut un salt imens in numere.

Tehnologia care aduce refresh-ul 8K se numeste HyperPolling si reduce input delay-ul la 1/8 dintr-o milisecunda. Astfel, sincronizarea cu refresh rate-ul ridicat a unui monitor a fost imbunatatita.

Razer Viper 8K HyperPolling

Pe langa aceasta schimbare, acest Viper e o idee mai usor; are 71g in loc de 74g si vine cu a doua generatie de Switch-uri Optice Razer. Cele din urma ofera un feedback tactil imbunatatit fata de prima generatie, avand aceeasi durabilitate cu 70 de milioane de click-uri.

Iar cam aici se opresc diferentele intre Razer Viper 8K si alte vipere. Skates-uri din 100% PTFE, 8 butoane programabile in soft-ul Razer Synapse, senzor optic Focus+ de 20.000 DPI, toate caracteristicile precedente au ramas la fel.

Viper 8K are sasiul identic cu modelul standard si este limitat la conectivitatea pe fir (cablu SpeedFlex). Un Ultimate e bine venit oricand, dar intelegem ca e nevoie de cablu pentru transmiterea rapida si exacta a informatiei.

Razer Viper 8K RefreshRate Comparison

Mouse-ul este conceput pentru profesionistii din eSports care pot profita la maxim de cei 8000Hz si de monitoarele cu cel mai rapid refresh rate. Bine, si mousepad-ul este un factor important, cum a aratat Fulger aici.

Razer Viper 8K e disponibil de azi la pretul de 449 LEI in Romania sau pe site-ul Razer la $80.

Similar Articles

One thought on “Razer Viper 8K are cel mai rapid polling rate de pe piata

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.