Binecunoscuta companie de periferice pentru gameri, Razer, vine în întâmpinarea gamerilor mobili şi lansează două noi produse: Razer Orochi şi Razer Kabuto.

Razer Orochi este un mouse ambidextru care vine cu două tipuri de conexiune, în funcţie de preferinţe: conexiune USB prin cablu sau conexiune wireless prin intermediul Bluetooth 2.0. Va fi alimentat de două baterii AA şi va oferi o durată de utilizare normală cuprinsă între 1 şi 3 luni.

Mouse-ul vine echipat cu senzorul Razer Precision 3G Laser care oferă o rezoluţie maximă de 4000dpi şi cu memorie on-board Razer Synapse, pentru stocarea profilelor. Cablul USB din dotare măsoară aproximativ un metru şi va fi detaşabil. Lansarea oficială pe piaţă va fi la sfârşitul lunii Septembrie şi va avea un preţ de $79.99 pentru SUA şi 79,99 Euro pentru Europa.

Razer Kabuto este un mouse-pad textil super-slim ce vine în dotare cu o bază cauciucată pentru a asigura o aderenţă bună. Acesta va măsura 280mm x 195mm x 1,2mm. Ca şi bonus, va putea fi plasat pe tastatura laptop-ului şi folosit pentru protecţia ecranului. Preţul pentru acest produs este de $19.99 pentru SUA şi 19,99 Euro pentru Europa. La fel ca şi în cazul lui Orochi, livrarea către consumatori va începe la sfârşitul lunii Septembrie.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.