AMDFXCPU_LogoCea mai mare frecvenţă atinsă vreodată de un procesor – sub această denumire este trecut noul record mondial. Procesorul folosit a fost, supriză, BULLDOZER, viitorul vârf de lance din gama AMD FX.

Frecvenţa de 8.429 Ghz a fost „muncită” pe 31 August în Austin, Texas de echipa de overclockeri „Team AMD FX” alături de o mână de ingineri AMD.

Bulldozer este programat să apară în următoarele luni.

Chris Cloran, AMD a declarat: doborârea acestui record demonstrează eficienţa noii arhitecturi multi-nucleu implementată în noile procesoare  şi APU-uri AMD.

Acest record reprezintă o realizare importantă pentru AMD. Printre altele, AMD au declarat că toate procesoarele din gama FX vor avea multiplicatorul deblocat pentru a oferi entuziaştilor şi overclockerilor o experienţă unică şi fără a impune nici o limită în materie de performanţă.

 

Cât de bine se va comporta Bulldozer rămâne de văzut. AMD păzeşte cu stricteţe de cerber orice informaţie ce ţine de seria FX. Primele rezultate şi informaţii le vom avea cel mai probabil la jumătatea lunii octombrie, conform unor surse neoficiale.

 

Helium-Attach-03 Helium-Attach-04 IMG_0987

IMG_8794 IMG_8796 IMG_8800

IMG_8803 Success-Run-01 Success-Run-02

 

Până atunci, pregătim terenul pentru review:D.

Mai avem şi un clip de la AMD însă nu ştim ce conţine deoarece este setat pe private. Vom vedea şi noi odată cu voi, când se va ridia NDA-ul pe clip:).

 

http://www.youtube.com/watch?v=UKN4VMOenNM

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.