Cei de la Roccat au anuntat oficial noul lor mouse Tyon – All Action Multi-Button Gaming Mouse, care va oferi cea mai extinsa gama de optiuni de pe piata, pe baza unui design cu functii integrate ergonomic, realizat de catre expertii ROCCAT si supus unor teste extrem de stricte.

ROCCAT Tyon are 16 butoane programabile cu 31 de functii distincte. El se bucura de personalizare practic fara limite multumita butonului dedicat ROCCAT Easy-Shift[+]. Designerii ROCCAT au colaborat indeaproape cu gameri profesionisti si au realizat teste pe durata a sute de ore pentru o calibrare perfecta a functiilor lui Tyon.

roccat 1

ROCCAT Tyon are un design conceput special pentru confort si ergonomie, iar amplasarea butoanelor este rezultatul unui proces de testare detaliata si feedback din partea gamerilor. Rezultatul este un produs exceptional – o creatie cu adevarat speciala in materie de design si estetica.
Din multitudinea de functii, una dintre cele mai importante este X-Celerator, un stick analogic bi-directional pozitionat pe latura stanga. Fondatorul si CEO-ul ROCCAT, René Korte, a declarat despre X-Celerator: „Throttling, sprinting, rotirea turelelor tancurilor – X-Celerator este solutia ideala pentru jucatorii nemultumiti ca trebuie sa foloseasca o multitudine de comenzi de la tastatura.”

O alta caracteristica unica a noului ROCCAT Tyon este „aripioara dorsala” (Dorsal Fin), un buton cu doua clicuri, pozitionat imediat in spatele rotitei, care permite acces la doua actiuni suplimentare, mutate astfel de pe tastatura pe maus.

roccat 3

Tyon are de asemenea o memorie onboard de 576 kB care asigura spatiul necesar pentru pastrarea numeroaselor optiuni de configurare si macro-uri. Senzorul laser 8200 DPI Pro-Aim (R3) garanteaza precizie, viteza si acuratete in situatiile limita din jocuri. Tyon este impresionant si din punct de vedere vizual, eesignul special este completat de optiunea de iluminare duala, RGBY, atat pentru marginile inferioare ale mausului, cat si pentru rotita. Ca de obicei, iluminarea poate fi configurata dupa dorinta utilizatorului. De asemenea, mouse-ul va fi disponibil in doua culori, negru si alb.

roccat 2

ROCCAT Tyon Gaming Mouse va oferi un echilibru fara precedent intre forma, functie si aspect vizual. „Am creat noul Tyon nu doar pentru gamerii experimentati, care doresc performanta de nivel superior”, a mai declarat Korte, „ci pentru toate categoriile de gameri. Tyon este creat pentru cei care nu vor compromisuri la nivelul controlului si al preciziei. Designul si productia s-au desfasurat de-a lungul multor luni de teste, tuning si perfectionare, timp in care a fost analizat si implementat feedback-ul primit de la unii dintre cei mai buni gameri PC din lume. Acesta este un exemplu ideal al modului in care ROCCAT colaboreaza cu gamerii pentru a aduce la viata cel mai bun produs cu putinta. Suntem incantati ca le vom putea oferi in curand noul Tyon fanilor ROCCAT si publicului larg din intreaga lume.”

Specificatii tehnice:specs

  • SENZOR LASER 8200 DPI PRO AIM (R3) – pentru precision gaming adevarat
  • X-CELERATOR THUMB PADDLE -pentru capacitate de control fara precedent
  • DORSAL FIN SWITCH – pentru control rapid si instinctiv
  • ROCCAT™ EASY-SHIFT[+]™ – pentru dublarea functiilor butoanelor, in timp real
  • ILUMINARE MULTICOLORA, IN 16,8M DE CULORI – sistem de iluminare personalizabila, cu doua niveluri
  • TRACKING & DISTANCE CONTROL UNIT – mai putin pick-up flight pentru gaming la precizie extrema
  • 16 BUTOANE – programabile + rotita de scroll rezistenta
  • PROCESOR PE 32 DE BITI + 576KB MEMORIE ONBOARD – pentru pastrarea si executarea rapida a macro-urilor

ROCCAT Tyon Gaming Mouse, va fi disponibil la un pret recomandat de 449,99 de lei, la o data inca neanuntata din trimestrul al 3-lea / trimestrul al 4-lea din 2014.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.