ROG Phone este disponibil in magazinele din Romania. Telefonul este optimizat pentru jocurile mobile si beneficiaza de functii si accesorii cu adevarat revolutionare. Cel mai puternic telefon al acestui sfarsit de an poate sustine sesiuni intense de gaming fara sa se incalzeasca gratie unei solutii inovatoare de racire.

ADN-ul ROG este adaugat la cea mai rapida platforma mobila Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz, cu grafica optimizata Qualcomm Adreno 630 si 8GB memorie RAM. Telefonul depaseste modelele concurente in ceea ce priveste performanta, in timp ce ecranul AMOLED reda imagini la o rata de refresh de 90Hz si un timp de raspuns de 1ms pentru efecte vizuale HDR incredibile.

Sistemul unic de racire

Sistemul unic de racire GameCool 3D este format dintr-o camera de vapori, un radiator din cupru si placi de carbon plasate pe circuitele integrate pentru obtinerea unei eficiente superioare.

ROG Phone GameCool 3D

Accesoriul AeroActive, cu un ventilator integrat, are capacitatea sa raceasca suprafata telefonului cu pana la 4,7 grade Celsius. Telefonul isi mentine frecventele superioare de functionare indiferent cat de mult se prelungeste jocul si, totodata, ii ofera mai mult confort utilizatorului.

Optimizari pentru gaming si accesorii unice

Telefonul are trei senzori tactili ultrasonici Air Triggers si porturile amplasate pe lateral: doi dintre acestia sunt proiectati pentru utilizarea in modul landscape si sunt programabili pentru a activa orice functie sau actiune care necesita in mod obisnuit o apasare a ecranului. Al treilea senzor a fost proiectat pentru utilizare in modul portret.

Accesoriile unice, special concepute pentru ROG Phone, imbunatatesc mai departe experienta de gaming.

Optionalul TwinView Dock transforma telefonul ROG intr-o consola cu doua ecrane identice. Cel de al doilea ecran AMOLED, integrat in TwinView Dock, are diagonala de 6 inci si o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli. Alaturi de acesta mai exista alte doua butoane fizice, motoare duale pentru raspuns haptic si o baterie suplimentara de 6000mAh.

Mobile Desktop Dock ofera posibilitati de extensie fara precedent. Atunci cand este conectat la un monitor extern 4K UHD 60Hz, mouse si tastatura, telefonul ROG devine un adevarat desktop PC pentru gaming, cu intrare gigabit LAN si iesire S/PDIF pentru sistemul de sunet.

Controlerul Gamevice cu WiGig Dock, ce utilizeaza Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari, compleaza un arsenal cu adevarat special. ROG Phone se metamorfozeaza intr-o consola portabila cu un inventar complet pentru gaming. WiGig Dock dispune de tehnologia Wi-Fi 11ad, doua joystick-uri analog, D-pad, butoane stanga-dreapta, butoane A, B, X, Y si L2, R2.

ASUS Professional Dock poate conecta smartphone-ul la televizor sau monitor pentru o experienta cinematica in jocuri, si veti putea partaja intreaga actiune cu prietenii si familia. De asemenea, dispozitivul include o interfata de retea pentru conexiuni rapide si stabile la Internet.

ROG Phone Case a fost proiectata pentru a oferi cel mai bun nivel de siguranta, protejand telefonul impotriva zgarieturilor, a loviturilor si a socurilor. Aceasta protejeaza intregul telefon, fara a impiedica incarcarea sau functionarea sistemului de iluminat AURA. De asemenea, nu ascunde niciodata designul futuristic foarte atragator al ROG Phone, astfel incat veti iesi intotdeauna in evidenta.

Tehnologia ASUS HyperCharge incarca rapid bateria fara supraincalzire, oferind siguranta in utilizare si mai multa actiune. ROG Phone nu numai ca suporta incarcarea Quick Charge 4.0, dar utilizeaza un adaptor de alimentare ce include circuitul de monitorizare a incarcarii. Acesta ofera mai multa putere (pana la 20W) pentru o incarcare rapida, sigura si flexibila. Bineinteles, puteti folosi, de asemenea, orice adaptor standard USB-C.

Pret si disponibilitate

ROG Phone (ZS600KL) este deja disponibil in Romania la preturi ce pornesc de la 4.300 Lei (cu TVA inclus) pentru versiunea cu 8GB memorie RAM, 128GB spatiu de stocare si solutia de racire AeroActive. De asemenea, il puteti gasi pe PC Garage la 4.300 lei.

Pachetul complet ROG Phone (telefonul cu stocare de 512GB, troller si cu toate accesoriile sale) va fi disponibil la o data ulterioara, pretul fiind de aproximativ 9000 lei (TVA inclusiv).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.