De pe 18 Noiembrie, a început campania de reduceri de Black Friday organizată de PlayStation Store.

Abia ce a trecut ‘sărbătoarea’ Black Friday în cadrul căreia cele mai mari magazine de electronice și electrocasnice au trecut printr-un round-up al reducerilor de toate felurile. Totuși, spre bucuria noastră, PlayStation ne-a adus un nou set propriu de promoții valabile în perioada 18 – 28 Noiembrie.

Campania de Black Friday propusă de PlayStation vine cu reduceri semnificative la unele dintre cele mai reprezentative titluri atât în magazinele online partenere cât și în cadrul PlayStation Store.

PlayStation Black Friday | WASD.ro

 

PlayStation Store

PlayStation Plus – 25% reducere

Una dintre cele mai importante reduceri de pe urma cărei poți beneficia se aplică tuturor claselor de abonamente PlayStation Plus. Prețul pentru achiziționarea sau upgradarea oricărui abonament este redus cu 25% pe întreaga durată a campaniei.

PlayStation Black Friday | WASD.ro

Achiziționând un abonament PS Plus, nu doar că jocuri gratuit lunar, dar și beneficiezi integral de serviciile online. Peste acestea, abonamentele Extra și Premium îți deblochează una sau mai multe colecții considerabile de jocuri la care ai acces nelimitat pe durata valabilității abonamentului.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Standard Edition PS4/PS5 – 50% reducere

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales este unul dintre cele mai bine cotate jocuri nou-lansate. Dacă nu ai avut încă ocazia să explorezi povestea lui Miles, în pielea Omului Păianjen, și ești interesat să treci alături de acesta printr-un proces de manturizare în calitate de erou, acum poate fi momentul ideal. Prețul unei copii digitale a variantei Standard, atât pentru PS4 cât și pentru PS5.

FIFA 23 Standard Edition PS4/PS5 – 40% reducere

După cum fanii înfocați știu deja, noul FIFA 23 a fost de curând lansat. Cei mai mulți amatori și iubitori ai acestei francize cu siguranță așteptau o astfel de reducere timpurie, deci acesta poate fi un moment bun de trece la varianta cea mai recentă.

 

Retail

Gran Turismo 7 PS5

Gran Turismo este una dintre cele mai iubite francize de simulatoare auto datorită vastei diversități de modele auto pe care le poți conduce pe circuitele realizate cu grijă și acuratețe.

GT7 este fără îndoială cel mai reușit joc al seriei, oferind un fel de story mode pe parcursul căruia vei afla istoria unora dintre cele mai populare modele. Totul în timp ce te întreci, îți modifici mașinile atât tehnic cât și vizual, le întreții, și lista poate continua.

Dar și următoarele:

Lista de magazine online de retail partenere cuprinde eMAG, Altex, Flanco, Media Galaxy dar și Orange.

Spor la joacă!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.