FPS/RPG-ul cult classic produs de developerul GSC Game World (defunct), inspirat din filmul (inclusiv adaptarile literare cu acelasi nume) Stalker al faimosului regizor Andrey Tarkovsky, va primi o alta continuare spirituala sub forma unui joc nou numit Areal.

Areal este dezvoltat de catre studio-ul West Games, acestia fiind dedicati sa recreeze o experienta mult mai buna a stramosului consacrat S.T.A.L.K.E.R – Shadow of Chernobyl.

West Games este un studio nou format din veterani GSC Game World / 4A Games, insa banii nu cresc in copaci, asa ca acestia au pornit o campanie pe faimoasa platforma de crowdfunding Kickstarter pentru a demara procesul de development.

Va recomand sa verificati pagina de Kickstarter a acestui proiect (*cough* teapa *cough*) si sa decideti daca vreti ca mostenirea jocurilor de tip FPS/RPG post apocaliptice in medii Est Europene sa dainuie. Pana vom afla mai multe despre acest nou proiect ambitios, v-as recomanda sa NU dati nici un ban pana cand developerii nu vin cu niste demo-uri serioase de gameplay si nu doar niste idei mult prea marete pentru un buget de Kickstarter. Early Access-ul e o treaba foarte dificila de evaluat.

Serios, tot proiectul pare a fi o mare teapa. Pana si studio-ul Vostok Games (o ALTA echipa plina de fosti developeri GSC/4A, care chiar au un proiect serios in dezvoltare numit Survarium) au contestat credibilitatea acestui proiect. 50.000 EUR pentru a dezvolta un joc multiplatform SI „niecst jien”? Ete na!

pagina de Kickstarter

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.