Gamescom este de obicei plin de vesti bune pentru toate tipurile de gameri. Acestea fie vin de la producatori de periferice sau componente, fie de la studio-uri de jocuri.

Oferta Samsung s-a imbogatit cu un monitor de gaming de 240Hz datorita noului model lansat. CRG5, monitor full hd ce a fost prezentat initial la E3 2019, a fost lansat azi la Gamescom. Acesta este primul model disponibil de pe piata ce este curbat, compatibil G-Sync si suporta 240Hz.

Monitorul de 27″ Samsung CRG5 cu panou VA combina refresh rate-ul rapid datorita tehnologiei 240Hz RapidCurve si curbura 1500R, oferind astfel utilizatorului o experienta de neuitat. Refresh rate-ul de 240Hz permite o tranzitie mai lina a actiunilor redate pe ecran, in timp ce display-ul curbat la 1500R ofera o imagine mai larga  dintr-o singura privire.

Pentru a elimina elimita screen tearing-ul si orice delay in timpul utilizarii, monitorul este compatibil cu tehnologia G-Sync, oferindu-le astfel utilizatorilor de placi vidia Nvidia o experienta cu mult imbunatatita.

Design-ul lui Samsung CRG5 ofera gamerilor o experienta imbunatatita datorita bezel-less ce asigura mai mult spatiu pe ecran si un stativ solid tip Y ce elimina disconfortul ca monitorul sa sufere mici vibratii sau miscari in anumite situatii.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.