Samsung nu a neglijat niciodată nevoile gamerilor însă monitoare cu design futurist şi capabile de un refresh de 120Hz am văzut până acum doar la ASUS, ACER şi BenQ. Astăzi Samsung Electronics au lansat patru monitoare noi: SA 9, TA 9, CA 7 şi CA 5. Numele de cod nu oferă nici un detaliu referitor la specificaţiile tehnice sau diferenţele de preţ prin urmare această sarcină ne revine nouă.

 

 

„Pentru noi, performanța înseamnă funcții avansate, fără compromis la niciun nivel,” a declarat Sebastian Cucu, Managerul Diviziei de IT din cadrul Samsung Electronics Romania. „De aceea, prin fiecare produs, încercăm să depășim așteptările, oferind utilizatorilor noștri soluții tehnologice complete. Viitorul în imagine stă în tehnologia 3D, iar Samsung a făcut pași majori în acest sens. Noua gamă de monitoare 3D este o linie inovatoare, ce se pliază pe nevoile utilizatorului modern și de aceea, suntem siguri că va fi primită cu entuziasm și pe piața din România.”

 

 

Monitoarele din Seria SA 9 oferă rezoluție Full HD de 1920×1080 și au o diagonală de 27 inci.

Oferind o soluţie 3D completă într-un singur pachet, SA 9 include în pachet o pereche de ochelari 3D active shutter precum și un emițător pentru sincronizarea ochelarilor.

Calitatea imaginii nu compromite consumul de energie. Seria Samsung SA 9 reduce consumul de energie cu până la 40% comparativ cu display-urile tradiţionale, datorită tehnologiei LED-backlit.

Senzorii avansați Eco Light și Eco Motion contribuie semnificativ la economisirea de electricitate, ajustând automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală.

Atât Seria SA 9, cât şi TA 9 de monitoare sunt produse care se remarcă printr-un design emblematic şi sofisticat. Aspectul metalic argintiu şi structura asimetrică, cu un design curbat şi fluid, le conferă o frumuseţe unică specifică.

 

Monitoarele din seria TA 9 dispun de un ecran 3D LED de 27 de inci care oferă aceeași rezoluție Full HD de 1920×1080 disponibilă pe modelul SA 9. Luminozitatea şi claritatea culorilor sunt receptate la aceeaşi intensitate din aproape orice poziţie grație unghiului amplu de vizualizare (170°/160°).

Monitoarele din seria TA 9 încorporează şi un tuner DVB-T/T2/C. Modelul include şi alte opţiuni de conectivitate, printre care HDMI şi USB.

Monitorul  permite acces la funcțiile Samsung Smart TV prin intermediul conexiunii la Internet. Astfel, utilizatorii pot naviga pe Youtube, Netflix şi pe reţele sociale cum ar fi Facebook şi Twitter şi pot să descarce o mare varietate de aplicaţii. În plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispozitive digitale prin intermediul funcțiilor All Share şi ConnectShare.

Oferind un pachet complet de soluții 3D, monitoarele TA 9 sunt prevăzute cu emiţător încorporat şi  includ o pereche de ochelari 3D active-shutter

Seria este echipată cu difuzoare de 7 waţi care suportă Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 şi sunet 3D.

Monitoarele Samsung TA 9 au obţinut un punctaj de 4.2 conform standardului EnergyStar privind eficienţa consumului de energie. 

 

Samsung CA 7 şi CA 5 pot servi drept veritabile hub-uri de divertisment datorită multitudinii de porturi disponibile.

Sistemul dublu de prindere al monitorului permite schimbarea înălțimii ecranului sau înclinarea lui, în timp ce funcţia de Auto Configurare ajustează automat rezoluţia ecranului între un laptop şi monitorul alternativ, atunci când acestea sunt interconectate via USB.

Seriile CA 7 și CA 5 au primit calificări Energy Star şi EFEAT Gold pentru consumul redus de energie, iar funcția Eco Saving permite utilizatorilor să seteze chiar şi nivelul de economisire al energiei.

 

Monitoarele SA 9, TA 9, CA 7 şi CA 5 vor fi disponibile în România începând cu această lună.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.