Niste „scurgeri” noi despre AMD Fiji XT si Bermuda XT au iesit la suprafata. Cat de adevarate sunt, o sa vedem undeva in viitorTM. Dar informatiile pe care le regasim daca trecem „scurgeriile” prin sita sunt destul de placute ochiului. Hai sa trecem cu privirea peste ele.

Din nou de la Chiphell, adanc ascuns prin forum-uri, cineva a facut ceva, si-a deschis papagalul cum nu trebuia, si ne-a oferit ceva pe care toata lumea il poate vedea. (m-am chinuit un pic cu rima)

Din pacate trebuie sa va spun sa nu va faceti mari asteptari, pentru ca sunt informatii despre placi care inca nu exista fizic, doar teoretic. Dar totusi, este prea interesanta informatia ca sa nu o impartim cu voi.

900x900px-ll-c72e16e9 chiphellbench

900x900px-ll-9e78eeaa chiphellbench2

Simplist vorbind, sunt niste benchmark-uri pentru diferite placi. 

Prima imagine ne arata benchmark-ul pentru Battlefield 4 MP, Ryse: Son of Rome, Watch Dogs, CoD AW si DA: Inquisition.

Din cate ni se spune, in Battlefield 4 multiplayer, Fiji XT ES consuma cu 15%-20% mai multa putere decat GTX 980 si GM200 foloseste cu aproximativ 5% mai mult decat Fiji.

Din nou, reiterez, Chiphell este cunoscut atat pentru leak-uri legitime cat si pentru cele fabricate. Nu putem avea incredere in sursa dar tot e interesant de vazut.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.