Sessions: Diana este un nou playlist de muzica Lo-Fi ce contine un total de 48 de soundtrack-uri care vitalizeaza povestea Dianei, unul dintre cele mai iubite caractere din jocul League of Legends, al celor de la Riot Games.

Riot Games este unul dintre putinele studiouri de jocuri care au ales sa colaboreze cu creatorii de muzica pentru a crea continut audio fara drepturi de autor. Acestia sustin ca isi doresc ca aceste piese sa fie utilizate in colajele de gameplay sau in cadrul stream-urilor de pe diversele platforme precum Twitch sau YouTube. Este o initiativa care raspunde unei cereri crescute pentru astfel de continut audio, de multe ori creatorii neavand o gama prea larga de continut audio free-to-use din care sa poata alege.

In acest fel Riot Games isi promoveaza mai amplu titlurile, iar creatorii de continut dobandesc astfel public extra din cadrul gamerilor si al urmaritorilor acestora. Cumva toata lumea are ceva de castigat ceea ce este fantastic.

Playlistul are o durata totala de 115 minute, aproximativ doua ore, timp suficient pentru a umple golurile audio chiar si dintr-un colaj amplu de secvente de gameplay. In cadrul contextului videoclipului, melodiile au rolul de a insufleti povestea Dianei.

Printre compozitorii care au contribuit la acest proiect se numara: Laxcity, goosetaf, xander, Dilip si altii. Acesti interpreti abordeaza stilul Lo-Fi, melodiile fiind lipsite de versuri. Genul Lo-Fi se traduce prin low fidelity, fiind un tip de muzica alternativa DIY.Sessions: Diana | WASD.ro

In ultima vreme am vazut si alte astfel de initiative tot din partea Riot Games, cea mai recenta fiind colaborarea dintre Killa Fonic si Roxane in melodia Crazy VALORANT.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.