Platforma de distribuţie Steam pregăteşte astăzi lansarea titlului ShootMania Storm, un twitch shooter cu mecanici old school ala Quake 3, dezvoltat de Nadeo şi publicat de Ubisoft.

Jocul a intrat în Open BETA şi pe Steam şi este gata să fie descărcat şi butonat pentru toţi amatorii genului.

În plus, toate serviciile platformei ManiaPlanet, ce includ şi TrackMania pe lângă ShootMania Storm sunt şi ele disponibile, Nadeo fiind pregătiţi să îşi popularizeze titlurile în genul eSports. Nadeo plănuieşte o serie de update-uri pentru ShootMania Storm cu o suită impresionantă de îmbunătăţiri precum şi o serie de competiţii pentru gamerii ce folosesc Steam.

Momentan, jocul mizează o creştere exponenţială în jucători prin simplul fapt că editorul de hărţi al jocului oferă o libertate de creaţie fără precedent, fiind posibilă şi creaţia de moduri noi de joc.

Aici intervine platforma ManiaPlanet care oferă multe scule de dezvoltare pentru comunitate, moment în care munca celor de la Nadeo este pe jumătate făcută de comunitate. Aparent peste 20 de mii de hărţi şi 15 moduri noi de joc au fost construite de către comunitate. Deştepţi oamenii ăştia de la Nadeo.

Jocul va fi lansat oficial pe data de 10 Aprilie a acestui an.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.