Anunţ important către toţi managerii virtuali din cele 4 colţuri ale pământului: e vremea să vă scoateţi costumele din dulap, să vă călcaţi cămaşa pentru că SI Games, împreună cu cei de la SEGA, tocmai au anunţat următorul joc din seria Football Manager: FM 2014.

FM este cel mai complex manager de fotbal la ora actuală, iar versiunea 2014 se vrea a fi cea mai realistă simulare de management a sportului rege realizată vreodată.

„Scopul nostru a rămas neschimbat de-a lungul anilor pe care i-am dedicat producției seriei Football Manager: să oferim cea mai autentică şi mai captivantă simulare a managementului fotbalistic, o modelare fidelă a lumii reale a fotbalului, de care să te poţi bucura de oriunde din lume”, a declarat Directorul de studio Sports Interactive, Miles Jacobson. „Jucătorii pot prelua controlul asupra echipei de la orice computer, iar mulţumită îmbunătăţirilor semnificative pe care le-am adus structurii jocului, dar şi elementelor nou adăugate, FM 2014 va oferi cea mai completă experienţă Football Manager de până acum.”

Sunt anunţate peste 1000 de îmbunătăţiri şi optimizări, însă lucrul pe care fanii cred îl doresc cu disperare este eliminarea unor bug-uri enervante. Va fi prima oară când FM va putea rula fără probleme pe sistemul de operare Linux. Totodată, anul acesta FM va fi integrat în Steam Workshop pentru o mai bună socializare între jucători, aceştia putând face schimb de experienţe, poze şi chiar şi provocări in-game speciale, create cu ajutorul unui Challenge Editor.

Ca în fiecare an match engine-ul va fi retuşat, iar în versiunea 2014 modulul tactic va primi un facelift. Transferurile şi contractele vor fi mai realiste, managerul putând de anul acesta trimite şi jucători sub formă de împrumut în contul unei noi achiziţii.

Sistemul de ştiri a fost optimizat pentru ca managerul să nu mai piardă timp inutil căutând evenimentele care-l interesează în mod direct. Astfel, fiecare categorie are un cod de culoare pentru o mai bună gestionare a ştirilor.

Modul Classic va fi upgradat, managerii având la dispoziţie mai mult de 3 naţiuni atunci când îşi creeaza jocul. Totodată, în modul Classic au fost implementate şi Transfer Deadline Day, un modul Match Plan şi noi elemente care pot fi deblocate.

Football Manager 2014 va fi distribuit în România prin SKIN şi va fi lansat pentru PC, Mac şi Linux, cel mai probabil în toamna anului 2013.

Până atunci, nu uitaţi să verificaţi site-ul SI Games pentru video-uri exclusive cu prezentarea noilor caracteristici FM 2014.

Puteţi face precomandă de la PC Garage aici la preţul de 149 Lei adică mai ieftin decât de pe Steam.

{gallery}/2013/01-news/august/fm14:172:110:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.