Sony a lansat astazi doua variante noi ale controller-ului DUALSHOCK 4, acestea fiind disponibile in doua culori: Steel Black si Midnight Blue, de asemenea, vor fi disponibile in magazine pe data de 7 martie.

Aceste controlere din gama Dualshock 4 nu se remarca cu un design schimbat sau cu modificari ale pozitiei butoanelor, ci doar cu niste culori fabuloase de altfel, alaturi de o finisare mata eleganta, fiind cel mai ergonomic si intuitiv mod de a va juca vreodata.

De remarcat faptul ca versiunea de culoare Steel Black este una pe care am mai vazut-o de fapt si inainte. Sony a lansat in 2016 un controler din gama DualShock 4 cu aceasta culoare, deci acest controler ar trebui sa para destul de familiar cu cei care aveau un PlayStation 4 in acel moment si poate fi conectat la consola prin cablu sau wireless.

Ceea ce nu-mi place este faptul ca Sony nu a jonglat putin pe partea de design pentru a face loc unei schimbari care le-ar fi putut aduce mai multi utilizatori, dar ma rog poate vedem si la anu’ culori diferite, dar tot acelasi design si aspect. 🙁

Pretul acestor noi variante de culoare este de 64,99 de dolari, aproximativ 242 de lei, fiind disponibile la pre-comanda de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.