Daca esti fan Star Wars, iar jocul Battlefront de anul trecut te-a dezamagit pe deplin, pune bani deoparte – un nou joc Star Wars se zareste la orizont.

Desi s-au bucurat de aproximativ 9 milioane de jucatori in BETA-ul Battlefront, iar 13 milioane de copii ale jocului au fost vandute, cei de la DICE nu au cunoscut doar apreciere, ci si critici taioase din partea fanilor jocurilor Battlefront I si II, primele din aceasta serie.

Misiunile single-player au fost pe departe cea mai criticata parte a jocului de catre acestia. Este adevarat ca acesta prezinta la nivelul misiunilor problema pe care multe alte titluri din zilele noastre o au, si anume repetitivitatea, in care tot ce e de facut este sa ajungi in punctul cutare si sa incerci sa elimini cat mai multi inamici. Simplu, dar cat de distractiv poate fi? Aproape deloc, asta daca nu cumva cazi prada noului Frostbite Engine, unde pot spune ca noul Battlefront a excelat.

De asemenea, in single-player poti gasi token-uri cu care faci unlock la diferite arme si abilitati in multiplayer. Asta pare a fi noua tactica a celor de la DICE pentru a obliga jucatorii care cumpara un joc de-al lor pentru multiplayer sa joace si single player-ul, pentru cateva chestiute in plus, iar apoi sa mai faca reclama prietenilor ca ”uite ce fain a fost sa ma joc misiunile cu AI de la Battlefront!”. Spun asta pentru ca aceeasi executie a fost pusa in practica si cu Battlefield 4 – puteai face unlock la 4 arme si 2 cutite pentru multiplayer. Totusi, Battlefield 4 are un story-line, pe cand Battlefront single-player e doar deathmatch si cateva linii de dialog. Parca vad cum unii din vechii fani au abandonat jocul undeva la 50% din completarea acestor misiuni.

Exista hibe si in multiplayer, dar fiind un joc Star Wars, am zis sa fac referire in special la lipsa unei campanii cu un story-line pe masura filmelor Star Wars.

Dar nu va faceti griji! Se pare ca cei de la EA si DICE vor sa se revanseze prin aducerea pe piata a unui nou joc Star Wars – Star Wars: Battlefront 2. Si ce e si mai interesant este ca daca jocul scos pe piata anul trecut s-a bazat mai mult pe trilogia originala a Star Wars, developerii sustin ca vor sa aiba ca fundatie noile filme Star Wars pentru urmatorul joc. Conform acestora: „Anul viitor vom vedea revenirea Star Wars: Battlefront, cu un univers al jocului mai mare si mai bun calitativ, deoarece acum noile filme cu care putem lucra, si nu doar cele istorice pe care le-am folosit pana acum.”

Ce stim pana acum este ca Star Wars: Battlefront 2 va aparea undeva in 2017. Speram ca de data aceasta vom vedea si un story-line pentru joc.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.