Mai devreme, astazi, creatorul Stardew Valley, Eric „ConcernedApe” Barone, a anuntat pe Twitter ca patch-ul multiplayer al jocului nu are in prezent o optiune de lansare pentru console. Lansata cu doar cateva saptamani in urmă pe PC, Mac și Linux, dupa o versiune beta extensiva, actualizarea multiplayer permite jucatorilor sa coexiste in universul Stardew Valley.

In plus, fata de furnizarea unei actualizari (sau a lipsei acesteia) cu privire la starea multiplayer a Stardew Valley, Barone a anuntat, de asemenea, ca jocul nu va suporta cel mai probabil optiunea pentru Cross-Play. Raspunzand la o postare pe Twitter, Barone a declarat: „Din pacate, nu va exista optiunea pentru Cross-Play. Se pare ca barierele tehnice sunt foarte mari”. Barone nu a exclus posibilitatea de a incerca sa puna in aplicare viitoarele optiuni in viitor, scriind:” Inca mai vreau sa adaug ceva si va promit ca o sa o fac indeaproape, dar prima prioritate este obtinerea actualizarii. ”

Avand in vedere ca Barone este, in multe privinte, singura forta creatoare din spatele Stardew Valley, aceste actualizari nu sunt atat de surprinzătoare. Este logic ca un singur dezvoltator al unui joc sa nu ofere date grele de lansare sau sa promită o actiune Cross-Play atunci cand există o multime de lucruri de facut. In timp ce rabdarea este cu sigurantă o virtute, speram ca actualizarea multiplayer a Stardew Valley va ajunge mai devreme la console.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.