Dupa ce SteelSeries a scos mousepad-ul Aurora, credeti-ma, nu mai e nevoie sa va cumparati instalatie pentru pomul de Craciun.

Se pare ca SteelSeries nu au vrut sa se lase mai prejos dupa ce Razer Firefly a fost anuntat. Acum avem 2 mari companii de periferice de gaming care scot un mousepad cu… luminite.

Practic, marginile mousepad-ului contin un LED-uri  RGB, care poate fi controlat intocmai cum este controlata iluminarea de pe o tastatura sau un mouse. Suna bine, nu? Unu la mana, ai un mousepad de calitate de la SteelSeries; doi la mana, te-ai rezolvat si cu instalatia pentru pomul de Craciun… ca na, daca tastatura si mouse-ul nu erau de ajuns pana acum, a trebuit sa mai vina ceva pe piata care sa fie focar de lumina in experienta noastra de a privi un monitor pentru folosirea PC-ului.

Dupa cum spuneam, suna bine, dar v-ati gandit oare care e sursa de energie a mousepad-ului? Nu, nu e o baterie (ca parca era mai bine, intr-un fel), ci este PC-ul. In momentul de fata, porturile USB ale unui user sunt folosite de mouse, tastatura, casti, imprimanta, cine stie ce alte dispozitive – si parca de multe ori suntem nevoiti sa scoatem un cablu USB ca sa-l introducem pe altul.

Sunt curios ce ne facem acum, cand mai avem un port ocupat de… mousepad. Da, arata bine, dar ocupa un port USB, are un cablu care de multe ori o sa stea in calea cablului de la mouse, si pe langa toate astea e inca o sursa de lumina in fata ta care te poate distrage de la ce treaba ai la PC.

Ah, da, pe langa asta costa 60 de euro. Macar, dupa cum am spus, la pretul asta e 2 in 1: mousepad si instalatie de Craciun.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.